Tedbirler en üst seviyeye çıkarılacak

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 30 Eylül tarihinde gazetemizin manşetinde yer alan 'Sabırlar Tükendi' başlıklı haberin ardından ilgili birimlere uyuşturucu madde, sigara, tek sigara gibi satılması

Çerkezköy 3.10.2016 19:17:00 0
Tedbirler en üst seviyeye çıkarılacak

HABERİMİZİN ARDINDAN GEREKLİ ÖNLEMLER ALINIYOR

 

30 Eylül tarihinde gazetemizde manşet olarak kamuoyuna aktarılan ‘Sabrılar Tükendi’ başlıklı haberin ardından Çerkezköy Kaymakamlığından gerekli önlemlerin alınacağına dair yazı geldi. Kaymakam Metin Kubilay imzalı yazıda, “İlçemizde uyuşturucu kullanımının önlenmesi ile mücadele etmek en önemli hedeflerimizden biri durumundadır. Ayrıca 2016-2017 eğitim-öğretim yılı başlamış olup, ülkemizin geleceği ve geleceğimizin teminatı olan çocuklar ve gençlerin eğitim-öğretim yılını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri büyük önem taşıdığından, hiçbir kimsenin çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye hakkı bulunmamaktadır” denildi.

 

ÖNLEMLER ÜST SEVİYEYE ÇIKARILACAK

 

Yazının devamında ise ilgili birimlere talimat verilerek, “İlçemiz genelinde, okullarda ve okul çevrelerinde güvenlik önlemlerinin artırılması, okulların çevresinde özellikle uyuşturucu madde, sigara, tek sigara gibi satılması ve kullanımının önlenmesine yönelik tedbirlerin en üst seviyede alınması hususunda gerekli uygulamaların hassasiyetle yapılarak, yapılan yasal işlem ve operasyonlardan Kaymakamlığımıza bilgi verilmesi hususunda bilgi ve gereğini önemle rica ederim” ifadelerine yer verildi.

 

VATANDAŞLAR TEDİRGİN

 

Diğer yandan geçtiğimiz Cumartesi günü gelen bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sağlık ekipleri Köşem mevkiinde yerde baygın halde yatan şahsa müdahale de bulunarak ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Yoldan geçen vatandaşların fark etmesiyle durum ilgili birimlere aktarılırken, güpegündüz uyuşturucu kullanarak baygınlık geçiren şahıs hem mahalle sakinlerini hem de yoldan geçen vatandaşları tedirgin etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10