"Bu eser ciddi bir çalışmanın ürünüdür"

Çerkezköy Kaymakamlığı proje koordinasyon birimi tarafından Çerkezköy'ün geleceğine ışık tutacak " Köyden Sanayi Kentine Yolculuk" kitabına katkı sağlayanlara teşekkür ederek pl

Çerkezköy 4.10.2016 19:21:00 0

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Kaymakam Metin Kubilay başta olmak üzere kitaba katkı sağlayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Belediye Meclisi üyesi Ali Dönmez,  TRT Muhabiri Ziya Süren,Çerkezköylü iş adamı ve Mali Müşavir Vehbi Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz,Proje Koordinasyon Kurulu Editörü İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Gül Sezak, Amatör fotoğraf sanatçısı Serdar Bayır ve basın mensupları hazır bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ 3 yıldır Çerkezköy’de görev yapıyorum.  Hepimizin ortak paydası Çerkezköy’ü yarınlara en iyi şekilde hazırlamak ve getirmektir. Bu nedenle Kaymakamlık bünyesinde oluşturduğumuz Proje Koordinasyon birimimizin Çerkezköy’ün gelişimine daha iyi katkı sağlaması ve tanıtılması için bu kitap’ı hazırladık.Bu kitabın detaylı bir şekilde hazırlanmasına her zaman ağırlık verdik. Kitabın hazırlanmasına katkı sağlayan ve destek veren herkese ve basınımıza teşekkür ediyorum. Kitapla ilgili çok güzel geri dönüşümler alıyoruz. Aldığımız bu geri dönüşümlerin çok olumlu olduğunu görmek ve duymaktan da memnunluk duyuyoruz” dedi.

 

“KÜLTÜRLERİN BULUŞTUĞU BİR İLÇEDİR”

 

Bu kitabın basımın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin üstlendiğini kaydeden Kubilay “Destekte bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e teşekkür ediyorum. Önceki gün basılan kitabımızı Valimize de takdim etti. Kendileri de çok iyi bir çalışma olduğunu ifade ettiler. Bu kitabın İngilizce olarak da basmamız halinde dış yatırımcılara da Çerkezköy’ün ışık tutacağına inanıyoruz. Kitabın İngilizce basımı halinde ilçemizin tanıtımına, gelişimine daha büyük katkı sağlayacaktır. Geçmişten günümüze elimizdeki belgelerle Çerkezköy bilincinin oluşumuna katkı sağlamaya çalıştık. Çerkezköy sanayi kenti olması nedeniyle hızla göç alıyor ve büyüyor. Kısacası Çerkezköy kültürlerin buluştuğu bir ilçedir. Kitabımızda Mustafa Kemal Atatürk’ün Trakya manevralarında Çerkezköy’e gelişi, şehitlerimiz ve gazilerimiz de yer alıyor.

 

Sanayi kentimizin öyküsü detaylarıyla anlatıldı. Bu kitabı önümüzdeki yıllarda daha da geliştirebiliriz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Bu eser ciddi bir çalışmanın ürünü olduğunu düşünüyorum.Biz Çerkezköy’ü en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Çerkezköy Milli İrade ve demokrasi Kitabını tanıtan kitabın basımını da üstlenen ve ayrıca 15 Temmuz Demokrasi şehitleri kampanyamıza 100 bin TL bağışta da bulunarak katkı sağlayan ÇOSB yönetimimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.Kubilay konuşmasının sonunda ise Çerkezköy’ü eğitim de marka kent yapmak için çalıştıklarını kaydetti. Kubilay’ın konuşmasının ardından kitaba katkı ve destek sağlayanlara Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10