BAL gibi galibiyet

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor  Bölgesel Amatör Ligde bu yıl şampiyonluğu hedefleyen Edirnespor'a hazırlık maçında konuk oldu.

6.10.2016 19:32:00 0
BAL gibi galibiyet

Çarşamba günü Edirne Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, İsmail, Doğukan, Sinan, Hayrettin, Tezcan, Selçuk, Hakan, Metin, Deniz ve Şafak ilk onbiri ile çıktı. Maça iyi başlayan temsilcimiz güçlü rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koydu. İleride deniz ve Şafak ile gol arayan 1911 Çerkezköyspor istediği pozisyonları bulmasına rağmen arzuladığı gole kavuşamadı. Ev sahibi ekip Edirnespor ise kontra ataklarla temsilcimiz kalesinde pozisyonlar aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

İLK GOL DENİZ’DEN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor istediği golü ise karşılaşmanın 55’inci dakikasında buldu. Golcü oyuncusu Deniz Sert’in şık golü ile karşılaşmada öne geçen 1911 Çerkezköyspor karşısında ev sahibi ekip Edirnespor beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında günün başarılı ismi Selçuk’un yerine Nail, golü atan Deniz’in yerine ise Ali Rıza oyuna dahil oldu. Edirnespor’un ataklarında kaleci Sedat kalesinde güven verirken, 1911 Çerkezköyspor oyunda hakimiyetini sürdürdü. Günün bir diğer başarılı ismi Şafak yerini Cemal’e bırakırken, 1911 Çerkezköyspor 80’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ali Rıza düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Farkın ikiye çıkması ile birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor’da  Hakan Tice’nin yerine Sezgin, Tezcan’ın yerine Mücahit, Metin’in yerine Embiya ve Doğukan’ın yerine ise Mesut oyuna dahil oldu. Rakibi karşısında farkı indirmeye çalışan ev sahibi ekip Edirnespor 90’ıncı dakikada Hakkı ile golü buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün Bölgesel Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Edirnespor ile hazırlık maçı oynadık. Oyuncu kardeşlerimiz güçlü rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldı. Bu sezon iddialı bir ekip kurduk. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Sezon başlayana kadar hazırlık maçlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10