Çerkezgücüspor'u kuruldu 

Çerkezköy'de yeni kurulan Çerkezgücüspor Kulübü yöneticileri önceki akşam H.K Hookah Kafe'de pasta keserek kuruluşunu kutladı. Programda kulübün yeni yöneticileri de tanıtıldı.

6.10.2016 19:32:00 0
Çerkezgücüspor

“BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

 

Hüseyin Karataş Başkanlığında kurulan Çerkezgücüspor yönetiminde Başkan Yardımcısı Hasan Barut, Genel Kaptan Ferit Karacalar, Genel Sekreter Göksel Öztaş, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Yıkmaz, Asil Üyeler Marif Sarıgül ve Celal Çakır yer alıyor. Çerkezköy’de uzun yıllar çeşitli kulüplerde forma giymiş isimlerin kurduğu Çerkezgücüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Karataş yaptığı açıklamada, “PTT 1. Lig’de mücadele etmek istiyoruz. Kulüp yapısı oturana kadar yönetim kurulunda bulunan çoğu isim sahada takımına katkı vermek için ter dökecek. Kimimiz aynı zamanda futbolcu olacakken yönetimimizde yer alan lisanslı 4 teknik direktörümüzde işin teknik boyutunda yer alacak. Çerkezköy’ün alt yapısını temsil etmek amacıyla Çerkezgücüspor’u kurmuş bulunuyoruz ve Çerkezköy’e yeni bir yönetim şekli kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“90 FUTBOLCU ADAYINI KULÜBE KAZANDIRACAĞIZ”

 

Karataş “  İlerleyen dönemlerde atletizm ve okçuluk gibi diğer branşları da açarak başarılı olmak istiyoruz. Fenerbahçe spor okulu ile komplike bir çalışma içersinde bulunacağız. Şu an itibariyle okullarımızda eğitim alan 90 futbolcu adayı öğrencimizi bünyemize kazandıracağız” diye konuştu. Maçlarını Veliköy Sahası’nda oynayacaklarını kaydeden Karataş “ Antrenmanlarımızı ise Çerkezköy Belediyesinin kulüplere tahsis ettiği antrenman sahalarında gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

A TAKIM 2.AMATÖR’DEN BAŞLAYACAK

 

Kulübü kurdukları için mutlu olduklarını kaydeden Çerkezgücüspor Başkan Yardımcısı Hasan Barut “ 4 hafta sonra U-17 takımı ile lige merhaba diyeceğiz. U-15 ve U-19 takımlarının ligi başladığı için o kategoride bu yıl mücadele edemeyeceğiz. Fakat diğer kategoriler de mücadelemizi sürdüreceğiz. 4 hafta sonra U-17 takımımız ile lige başlıyoruz. Esnaf, sanayici, işçi her kesimden destek bekliyoruz. Çerkezköy’ün futbol camiası işi bilenlere, doğru insanlara artık devredilmeli. Amacımız kesinlikle maddiyat değil, ülke sporuna doğrudan katkı sağlayacak sporcuları yetiştirmek istiyoruz. A takımımız ile 2. Amatör’de mücadeleye başlayacağız”diye konuştu. Konuşmaların ardından kulüp yönetimi kuruluşlarını pasta keserek kutlarken kendilerine katkı sunan H.K Hookah Kafe’nin sahibi Hasan Koç’a teşekkür ettiler.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10