8.Meslek Komitesi'nden Kubilay'a ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi üyeleri, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 6.10.2016 19:36:00 0
8.Meslek Komitesi

KAYNAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO 8.Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal ve 8.Meslek Komite Üyeleri ‘Mesleki Eğitim’ adı altında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. 8. Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal yaptığı konuşmada, “8.Meslek Komitesi olarak 2 yıldır sanayicimiz ile meslek okullarımızı kaynaştırmaya çalışıyoruz. Meslek liselerinde okuyan öğrencilerimizin mesleki eğitim almaları hepimiz için çok önemli bir konudur.  Son sınıfta okuyan öğrencilerimiz hem okullarında eğitimlerine devam edip işyerlerinde de eğitim görebiliyorlar. Öğrencilerimizin işyerlerinde eğitim almalarının son sene ile sınırlı olması yeterli değil. Öğrencilerimizin 2-3 yıl aynı işyerinde eğitim görebilmeleri için çalışmalar yürütüyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

SON DERECE MEMNUNİYET VERİCİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada, “Çerkezköy yüzlerce fabrikası ve on binlerce çalışanı ile bölgemizin ve ülkemizin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesidir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da İlçemizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından bir tanesidir. ÇTSO bünyesinde kurulan 8. Meslek Komitesinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Daha önce Okullarda Doğal Gaz Dönüşümü Yapılması Projesi gerçekleştiren 8. Meslek Komitesinin, Mesleki Eğitim gibi önemli bir konuda da proje yürütmeleri bizim için son derece memnuniyet verici” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR KATKIDA BULUNDULAR

 

Çerkezköy adına olumlu olacak her çalışmada taraf olduklarını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Hizmette beraberlik ilkesi ile hareket ediyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ÇTSO daha önce bir okul yaptırmak suretiyle eğitime büyük destek verdi. İlçemizin eğitimde bir marka kent olması için başlattığımız Eğitim Kampüsü Projesine, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası marka bir okul olan Sosyal Bilimler Lisesi yaptırma kararı ile önemli bir katkıda bulunmuştur” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Meslek Lisesi öğrencilerinin 11. Sınıfta da bir iş yerinde eğitim görmeleri hususunda örnek uygulamaların araştırılması için İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a talimat veren Metin Kubilay, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’e, 8.Meslek Komitesi Başkanı Sebahattin Önal ile tüm 8.Meslek Komitesi üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10