Kubilay "Sizler bizim ailemizsiniz"

Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ve şehit aileleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ettiler.

Çerkezköy 6.10.2016 19:39:00 0
Kubilay

SİZLER BİZİM AİLEMİZSİNİZ

 

Gerçekleştirilen ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretten ötürü şehit ve gazilere teşekkür etti. Kubilay “Sizler bizim ailemizsiniz. Bir sorununuz olduğunda o sorun benim sorunumdur. Tüm aziz şehitlerimizi ve rahmetli olan gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Şehitlik mertebesi biz Müslümanların hem dini hem de örfi açıdan peygamberlikten sonraki en yüksek mertebesi olduğu için siz değerli ailelerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu. 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen hatıra ormanı programını ve Şehit Mustafa Baykuş’un isminin bir okula verilmesine de değinen Kubilay şehit ve gazilere verilen önemden bahsetti. Kubilay konuşmasının sonunda ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan yaptığı konuşmasında, “Bu güne kadar şehit ve gazi aileleriniz verdiğiniz önem nedeniyle teşekkür ederiz. Katkı ve desteklerinizin geleceğine eminim. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz” diye konuştu. Şehit ve gazi ailelerinin ücretsiz ulaşım imkanından yararlanması için Çerkezköy Belediyesi tarafından çalışmaların başlatıldığını kaydeden Yarlıgan, konu hakkında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın da desteklerinin olduğunu ifade etti.

 

DOLULUK ORANI ARTTI

 

Çerkezköy’de ki tren seferlerinin doluluk oranlarının hafta içi yüzde 80, hafta sonu ise yüzde 100’ü aştığını ifade eden Kubilay “ Üç yıllık çalışmalarımızın neticesini alıyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere gidiş dönüş için sefer sayısının artması yönünde çalışmamız yapılıyor. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde inşallah bir sonuç alacağız” dedi. Şehit ve gazi yakını olduğunu gösteren kartları minibüs şoförlerine gösterdiklerini ve sürücülerden tavır aldıklarını kaydeden şehit ve gazi yakınlarının talebini dinleyen Kubilay “Emniyet güçleri ile komplike bir çalışma başlatıp saygısızlık yapan minibüs şoförleri hakkında gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10