Dernek sayesinde bir araya gelecekler

Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçiler, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Rüstem Tuna Başkanlığında "Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçile

Çerkezköy 6.10.2016 19:42:00 0
Dernek sayesinde bir araya gelecekler

DERNEĞİ KURDULAR

 

Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi faaliyetinde bulunan meslek mensupları ile birlikte  Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneğini  oluşturduklarını kaydeden Dernek Başkanı Rüstem Tuna “ Derneğimiz bölge esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kooperatif, site ve apartman yönetimi, vakıf, dernek ve siyasi partilerine hizmet veren meslek mensuplarını, stajyerlerini bir araya getirmeyi, eğitmeyi ve ilgili kamuoyunu aydınlatmayı ilke edinmiştir” dedi.

 

“HAREKET BİRLİĞİ OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Derneğin temel amaçlarından bahseden Tuna “ Derneğimiz insan hakları evrensel ilkelerinin, düşünce inanç ve girişim özgürlüklerinin, laik hukuk devletinin, katılımcı demokrasi anlayışına katkı sağlayarak muhasebe ve denetim mesleğinin güvenilirliğini, bağımsızlığını ve demokratikliğini geliştirmeyi amaçlıyor. Derneğimiz, Atatürk’ün öngördüğü hedef ve ilkeler doğrultusunda ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyini yakalama ve geçme anlayışı içinde kadın-erkek eşitliğini siyaset, ekonomi ve eğitim açısından gözeten iş insanlarının toplumun öncü ve girişimci bir grubu olduğu inancıyla çalışmalar gerçekleştirmektedir. TRAMDED, Türk muhasebe ve denetim meslek mensupları adına, bu çerçevede oluşan görüş ve önerilerini çeşitli platformlarda muhataplarına, ulusal ve uluslararası kuruluşlara, kamuoyuna, doğrudan ya da dolaylı olarak her türlü iletişim araçları ile ileterek yukarıdaki amaçlar doğrultusun da düşünce ve hareket birliği oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

“PANEL GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

Derneği İsmail İmren, Fatih Saraç, Sevim Boncuk, Özcan Özkan, Nadir Kıray ve Erdinç Turan ile kurduklarını kaydeden Tuna “ Ülkemiz kamuoyu gündeminde de geniş bir yer tutan 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanunun uygulanması ile ilgili Çerkezköy de ki Vergi, SGK yetkilileri ile kendi içimizden eğitimcilerin katılacağı bir panel düzenleyeceğiz. Bu panelde meslek mensuplarının ve çalışanlarının uygulamaya dönük bilgilendirilmesi ve uygulama birliği sağlanmasını hedefliyoruz. Panelimizi ise 11 Ekim Salı günü saat 14.00’de Güneşler Otel’de yapacağız. Panele konuşmacı olarak Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, SGK Çerkezköy Merkez Müdürü Hasan Türkan ve SMMM-Bağımsız Denetçi Fatih Saraç katılacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10