Problemli yollar yapılacak

4 Ekim tarihinde gazetemizde yer alan 'Patron ve İşçiler isyanda' başlıklı haberin ardından Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetiminden cevap gelirken, problemli yolların yapımıyla alakalı olarak ger

Çerkezköy 6.10.2016 19:43:00 0
Problemli yollar yapılacak

BOZUK YOLLARI GÜNDEME GETİRDİK

 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren birçok firma sahibi ve işçiler, kullandıkları yolların bozuk olmasından dert yanmış ve 4 Ekim tarihinde ki gazetemizde ‘Patron ve İşçiler isyanda’ başlığıyla konuyu gündeme getirmiştik.

 

YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLDİ

 

Haberin ardından Veliköy Organize Sanayi Bölgesi yönetiminden yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Kaymakamı Sayın Metin Kubilay’ın yoğun çalışmaları neticesinde bölgemiz sınırları içerisinde bulunan problemli yolların yapımı ile ilgili 1 Eylül tarihinde Sayın Valimizin Başkanlığında yapılan toplantıyla Müteşebbis Heyet kararı alınmış olup, yönetim kurulumuza yetki verilmiştir” denildi.

 

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Açıklamanın sonunda ise, “26 Eylül tarihinde Sayın Kaymakamımızın başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı ile yolların yapım kararı alınarak gerekli işlemler başlatılmıştır. Bu sürecin oluşmasındaki katkılarından dolayı Müteşebbis Heyet Başkanımız Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet Ceylan'a, Yönetim Kurulu Başkanımız Çerkezköy Kaymakamı Sayın Metin Kubilay'a ve tüm Müteşebbis Heyeti ile Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10