Emin adımlarla yürüyeceğiz

Geçtiğimiz hafta MHP Tekirdağ İl Başkanı olarak atanan Koray Önsel, İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, "'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardÄ

Çerkezköy 6.10.2016 19:52:00 0
Emin adımlarla yürüyeceğiz

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'in takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı olarak atanan Koray Önsel, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “ Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz partimizin bir neferi olarak bugüne kadar verilen hiçbir görevden kaçmadık ve elimizden geldiğince bu görevlerin üstesinden gelmeye çalıştık. 2 Ekim Pazartesi günü Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Şefkat Çetin’in takdiriyle Tekirdağ İl Başkanlığı  görevi tarafıma tevdi edildi ve yönetim kurulumuzun yer aldığı görevlendirme yazımızı teslim aldım. Öncelikle bu kutlu yolda birlikte yol alacağımız il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine, ocak başkanlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

 

Ülkenin ateş çemberinden geçtiğini sözlerine ekleyen Önsel, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ mensuplarının yaptığı hainliklere hep birlikte şahit olduk. Bu hainlere, şükürler olsun ki vatansever kolluk kuvveti mensuplarımız ve canını hiçe sayıp vatan sevdasıyla yanıp tutuşan yüce Türk Milleti’nin mensupları gereken cevabı vermiş ve millet olarak büyük bir badire atlatmış bulunmaktayız. Ancak ne yazık ki vatanımız üzerinde hesapları olan emperyalist güçlerin uşakları olan terör örgütleri de hala eylemlerine devam etmektedirler. ‘Nüfus yapısı olarak kozmopolit bir şehir olan Tekirdağ’ımızı da bu ortamlara çekmek için zaman zaman denemeler yapmaktadırlar. Ancak Tekirdağ’ımızın duyarlı ve vatansever halkı hiçbir zaman bu hainliklere fırsat vermemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensupları olarak bizler de sonuna kadar, ne pahasına olursa olsun vatanımıza göz diken hainlere karşı elif gibi dimdik duracak ve emellerine ulaşmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİME İNANIYORUM

 

MHP İl Başkanı Koray Önsel konuşmasının devamında ise, “Hepinizin bildiği üzere bundan önce Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yapmaktaydım. 3 yıllık ilçe başkanlığı dönemimizde Çerkezköy’de partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Çerkezköy siyasetini takip edenler bizim siyaset tarzımızın da nasıl olduğunu az çok biliyorlardır. Bundan sonra da Tekirdağ İl Başkanı olarak aynı şekilde devam edecek, çizgimizden taviz vermeyeceğiz. ‘Partimizin kurucusu cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, partimizin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde hareket edeceğiz. Tüm dava arkadaşlarımızı ve Tekirdağlı hemşerilerimizi kucaklayacağız. Hiç kimsenin adamı olmadığımızı, sadece ve sadece davamızın adamı olduğumuzu tüm Tekirdağlı hemşerilerimiz de yakından görecektir” ifadelerine yer verdi.

 

3 HİLLALİ BAYRAĞIMIZI 11 İLÇE DE LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE DALGALANDIRACAĞIZ

 

Birinci önceliklerinin partiyi en iyi şekilde temsil etmek ve tam anlamıyla teşkilatlarda birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade eden Önsel şöyle devam etti; “Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Gerek resmi kurumlarla gerekse parti ve ocak teşkilatlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak Allah’ın izniyle 3 hilalli bayrağımızı Tekirdağ’ın 11 ilçesinde layık olduğu şekilde dalgalandıracağız. ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ hadisi şerifi ışığında bir olup, diri olup yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Kenetleneceğiz, saflarımızı sıkı tutacağız, aramıza fitne fesat sokmaya çalışanları almayacağız. Rüzgar ne yönden eserse essin istikametimizi bozmadan kararlı bir şekilde yol alacağız”

 

PARTİ KAPIMIZ HERKESE AÇIK

 

Parti kapılarının herkese açık olduğunu sözlerine ekleyen Koray Önsel, “Şundan emin olabilirsiniz ki partimizin kapısı herkese açıktır. Bu kapıdan giren kimse hiçbir şekilde aykırı bir karşılama görmeyecektir. Geçmişimiz geleceğimizin en büyük referansıdır. Devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağımıza namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle geçmişte görev yapmış tüm il başkanlarımıza ve yöneticilere teşekkür eder, Tekirdağlı hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

ÖNSEL’İN LİSTESİ

 

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel’in yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; “Abdullah Evsen, Adnan Akan, Ali Gürsel Tefon, Çağlar Bütün, Ercan İşcan, Ergün Vardar, Faruk İlk, Galip Aksoy, Görkem Varol, Hakkı Açıkgöz, Halit Şişman, Hüseyin Kurt, İlhan Onay, İlker Yücel, İrfan Ayhan, Leman Can, Mehmet Ceylan, Metin Zümbül, Muhammet Mustafa Duyanlı, Muhittin Ağcı, Murat Demir, Naci Akyazı, Nalan Tülin Orman, Raşit Danalar, Salih Özkan, Selahattin Kula, Serkan Açıkgöz, Yavuz Cigara, Yüksel Doğan, Zehra Çalışkan ve Zeki Gören”

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10