Verimleri üst seviyeye çıkartacak

Otomotiv sanayisinin öncüleri fabrikalarından TrelleborgVibracoustic, Alman teknolojisi Desma Smart 4.0'ı önceki gün fabrika önünde tanıttı.

Çerkezköy 7.10.2016 19:06:00 0
Verimleri üst seviyeye çıkartacak

“CEZBEDEN TEKNOLOJİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

 

Alman teknolojisi Desma Smart 4.0 hakkında bilgiler veren proje sorumlusu Hüseyin Ertuğ “  16 Avrupa ülkesinde tanıtım gerçekleştiren Desma Smart’ın son durağı Türkiye oldu. Çerkezköy’de faaliyet gösteren Trelleborg fabrikasında Alman teknolojisini fabrikaya tanıtıldıktan sonra son durağımız Çerkezköy olacak.  Kauçuk ve silikon sanayinde faaliyet gösteren fabrikaların bünyesinde yer alan makinelerin verim ölçümlerini gerçekleştirmek ve arıza sebeplerini doğrudan makinenin üretici firması ile canlı kameralı görüşme gerçekleştirerek anlık sorun çözümüne kavuşturmak amacıyla bir cihaz icat edildi. Desme Smart 4.0 adı verilen bu son teknoloji ile fabrikaların verimleri üst seviyeye çıkacak. Ayrıca sistemde yedek parça siparişi, makinenin son durumu ve diğer makinelere göre kıyaslama özellikleri ile sanayicileri cezbeden bir teknoloji ile karşı karşıyayız” dedi.

 

“DEMOSUNU ALDIK”

 

Trelleborg Fabrikası müdürü Zübeyir Koca, “ Üretim miktarından daha çok önem verdiğimiz bir konu olan İş Güvenliği konusunda öncü bir marka haline geldik. Diğer konularda da marka olabilmek ve kendimizi daima geliştirmek istiyoruz. Bu hedefimiz için de yeni yatırımlara yelken açmak istiyoruz. Bizlere verilen gerekli tanıtımın ardından cihazın bir yıllık demosunu aldık. Deneme sürecinin ardından cihazın tüm özellikleriyle donanımlı halini fabrikamıza kazandırmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10