Aydoğan ve Dallı ailelerinin düğün mutluluğu

Uzun yıllar Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi'nde Müdürlük ve aynı zamanda bir süre Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Kemal Aydoğan'ın, kızı Tuğçe Aydoğan, Tanju DallÄ

Çerkezköy 9.10.2016 18:34:00 0
Aydoğan ve Dallı ailelerinin düğün mutluluğu

EĞİTİM SANAYİ VE SİYASET CAMİASI KATILDI

 

Bir dönem Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenen Kemal Aydoğan ve Fethiye Aydoğan çiftinin, Bezmialem Hastanesni’nde Moleküler Biyalog olarak çalışan kızları Tuğçe Aydoğan, Tanju ve Güler Dallı çiftinin Yüksek Elektrik Elektronik Mühendis oğlu Can Dallı ile dünya evine girdi. Golden Palas Hotel’de düzenlenen düğüne MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel’in yanı sıra eğitim camiası düğünde hazır bulunurken, birçok sanayici ve siyaset erbabı da düğüne katıldı.

 

KONUKLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

6 yıllık bir birlikteliğin ardından dünya evine giren Tuğçe ve Can çifti düğün pastalarını kestikten sonra ilk danslarını etti. Takı merasiminin ardından çiçeği burnunda çifti yalnız bırakmayan konuklar hep birlikte dans edip oyunlar oynadılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen çift ve ailesi düğünlerine katılan tüm konuklara teşekkür etti.    

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10