Yurt Turizm'den birlik ve beraberlik kahvaltısı

Tekirdağ'da birçok ilçede faaliyet gösteren Yurt Turizm Seyahat, Cumartesi günü saat 10.00'da Saray Filiz Et ve Mangal Restaurant'ında geleneksel olarak her sene gerçekleştirdiği kahvaltıda çalı?

Saray 9.10.2016 18:41:00 0
Yurt Turizm

BAŞARI PERSONELE ÖDÜL VERİLECEK

 

Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıya firma sahipleri Erol Yılmaz ve Salih Yılmaz’ın yanı sıra firma müdürü Abdullah Gölbaşı ve çalışanlar katıldı. Şehir dışında bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Rahmi Yılmaz ise şehir dışında olması nedeniyle kahvaltıya katılamadı. Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren firma müdürü Abdullah Gölbaşı “ Hiçbir sorun yaşamadan yaz sezonunu geride bıraktık. Kış geldiği için gerekli önlemleri almaya başlayabilirsiniz. Özellikle klima ve kış lastiklerinin yanı sıra aracında arızası bulunan şoförlerimiz bir an önce bakım ve onarımlarını tamamlasınlar. Bu ay 5 başarılı personelimize gerekli değerlendirmelerin ardından 1000’er lira ödül verilecek” diye konuştu.

 

“SİZE GÜVENİYORUZ”

 

Firma ortaklarından Salih Yılmaz ise, “Öncelikle bu yaz sezonunu mükemmel bir şekilde geçirdi. Çalışmış olduğumuz; Dinarsu, BSH ve Şima Metal fabrikalarından harika geri dönüşler yaşandı. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler birer aileyiz. Önümüzdeki kış mevsimi çetin geçecek. Hiçbir sorun yaşamadan gerekli önlemleri alarak hiçbir fabrikamızı mağdur etmeden başarılı bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum” dedi. Kahvaltıda son konuşmayı gerçekleştiren firma ortaklarından Erol Yılmaz ise “ Bizler büyüyen bir aile olmakla birlikte, geçmişi başarılarla dolu bir firmayız. Özellikle kış mevsiminde zorluk yaşamamanız için gerekli önlemleri almanızı istiyorum. Bizler hepinize sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10