Fevzipaşaspor zirve takibini sürdürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden temsilcilerimizden Fevzipaşaspor hafta sonunda evinde Çorlu Korespor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Fevzipaşaspor ilk devre bulduğu

10.10.2016 20:26:00 0
Fevzipaşaspor zirve takibini sürdürüyor

TAMER İLE ÖNE GEÇTİ

 

Pazar günü Veliköy Sahasında oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Fevzipaşaspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştiren Fevzipaşaspor istediği pozisyonları bulmasına rağmen galibiyet golünü bulamadı. Konuk ekip Çorlu Korespor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Rakip kalede etkili hücumlarını sürdüren Fevzipaşaspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde Tamer’in şık golü ile karşılaşmada öne geçmesini bildi.

 

9 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmada öne geçen Fevzipaşaspor kalan dakikalarda farkı ikiye çıkartmak için mücadele etti. Çorlu Korespor’un beraberlik için geldiği dakikalarda temsilcimiz Fevzipaşaspor Aytaç’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresi bu skor ile tamamlanırken, ikinci devrede temsilcimiz kontrollü bir futbol sergiledi. Konuk ekip Çorlu Korespor 80’inci dakikada bulduğu golle umutlandı. Fevzipaşaspor karşılaşma boyunca yakaladığı bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile üçüncü maçını da kazanarak puanını 9 yaparken, Çorlu Korespor ise puanla tanışamadı.

 

“MUTLUYUZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Fikret Kıyak “ Bugün zorlu bir karşılaşmaya çıktık. Rakibimiz maç boyunca çok sert bir oyun sergiledi. Yakaladığımız fırsatları değerlendirseydik maçı çok rahat kazanacaktık. Ancak ilk devre bulduğumuz gollerle karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildik. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli de aştığımız için mutluyum. Bugün güzel bir futbol ortaya koyan futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10