Asbaş, " Çıkışımız devam edecek

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, " Çerkezköy Doğanspor'un  bu yıl sezona iyi bir başlangıç yaptığını ve ilk üç maçta üç galibiyet alarak liderlik k

12.10.2016 19:27:00 0
Asbaş,

“ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Kulüp olarak başarıdan başka düşüncelerinin olmadığını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “ Bu yıl sezona iyi bir başlangıç yaptık ve üst üste üç maçta 15 gol kaydederek kalemizde bir gol gördük. Üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldık ve liderliğimizi sürdürüyoruz.

 

Çerkezköy Doğanspor olarak bu başarılı çıkışımız devam edecek.  Üçüncü maçımızda da Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u da 3-1 mağlup ederek  yükselişimizi sürdürdük.Sezon öncesi oluşturduğumuz güçlü takım kadrosu ve tecrübeli ve deneyimli teknik heyetimizle bir araya gelerek kulüp olarak hedefimizin  şampiyonluk olduğunu biliyoruz. Bu sezon Süper Amatör Lige çıkmayı hedefliyoruz.Antrenmanların sıkı ve disiplinli yapılması gerektiğini, her futbolcunun daha iyi oynamasını söyledik. Çıktığımız üç maçımızda da her şey çok iyi gitti. Ortaya konulan oyundan ve elde edilen galibiyetlerden memnun olduk. Ancak daha ligin başındayız. Her şey olabilir ve bu nedenle her türlü olumlu ve olumsuz durumları da göz önün bulundurarak sahada iyi mücadele etmeyi sürdürmekte en büyük arzumuz” diye konuştu.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Başkan Kazım Asbaş, “Geçen hafta Çerkezköy 1923 Gençlik spor karşısında  elde ettiğimiz 3-1’lik galibiyet nedeniyle  Antrenörümüz Ömer Belgin hocamız başta olmak üzere tüm  teknik heyetimizi ve tüm sporcu kardeşlerimizi  tek tek tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da bu yıl hedefimizin Süper lig olduğunu ve takımlarını her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayarak desteklerini devam ettirmelerini istedik.  Taraftarlarımıza da ayrıca bizleri yalnız bırakmadıkları için onlara da teşekkür ediyorum. Çünkü bizim taraftarlarımız çok farklı ve takımlarına gönülden bağlı olmaları bizlere büyük moral veriyor.”diye konuştu.

 

“SAKATLIKLARIN YAŞANMAMASINDAN YANAYIZ”

 

Başkan Kazım Asbaş, sahada mücadele eden takım oyuncularının bir birlerine kasti olarak sakatlamamalarını da kaydederek, “Çerkezköy Doğanspor olarak biz ayni zamanda da centilmenliği de ön planda tutmaktayız. Bizim işimiz sporculuk. Hiç bir rakibimizi de küçümsemiyoruz. Sahaya çıkan her takım mutlak galip gelmek için mücadele ediyor. Her takımın oyununa da  saygılıyız.Ancak maç esnasında sahada mücadele eden takım oyuncuları bilerek yani kasti olarak bir birlerine gereksiz sakatlıkların yaşatmamasından yanayız.”ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10