İzne çıkan Kuş'tan odaya ziyaret

Remi evrakta sahtecilik iddiasıyla Kırklareli cezaevinde bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Eski Başkanı Yaşar Kuş bir haftalık izne çıktı. Yaşar Kuş izne geldiğinin ertesi gün

Çerkezköy 12.10.2016 20:02:00 0
İzne çıkan Kuş

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Yaşar Kuş” Beni her zaman gerek telefonla gerekse ziyaretime gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve bütün sevdiklerimize teşekkür ediyorum. İzne çıkar çıkmaz ilk ziyareti odama yapmak istedim. Çünkü yıllarca buraya hizmet verdim ve birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımla birlikte bir arada olmak istedim. Bana her zaman destek olmaları ve devamlı moral vermeleri beni çok memnun ediyor. Benden sonra Oda başkanlığı görevini üstlenen değerli büyüğüm ve çok sevdiğim ağabeyim olan Mustafa As’ında görevini en iyi şekilde icra etmesini öğrenmekten de son derece mutluyum. Bu gün bu ziyaretimde burada bulunan S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Ali Öztürk, S.S. Kızılpınar Minibüsler Kooperatif Başkanı Hacı Ali Rişvan’ında  buraya gelerek hal ve hatırımı sormalarında son derece mutlu oldum ”dedi.

 

“ODAYA YILLARINI VERMİŞ BİR BAŞKANA HER ZAMAN SAYGILIYIZ”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’da “ Bir haftalık izne çıkan ve odamızı ziyaret eden eski  değerli başkanımız Yaşar Kuş’un ziyaretinden mutluluk duyduk. Kendisi bu odaya yıllarını vermiş bir başkandır. Bizler ondan çok şeyler öğrenerek tecrübe kazandık. Kendisine her zaman destek veriyoruz. Temennimiz kısa zaman içinde cezasını bitirerek aramıza gelmesidir” dedi.

 

“ÖZTÜRK VE RİŞVAN’DA SEVİLEN BAŞKANIMIZI ÖZLÜYORUZ”

 

S. S. Akarsu Minibüsleri ve Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk ve S. S. Kızılpınar Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Hacı Ali Rişvan’da, Yaşar Kuş’un başkanlığı döneminde kendisinden çok şey öğrendiklerin kaydederek “ Başkanımız gerçekten iyi bir başkanlık dönemi geçirdi. Herkese bu dönem zarfından eşit mesafede davranmıştır. Bütün üyelerimizin sıkıntılarının çözümü konusunda büyük emekler harcamıştır. Başkanımızın bir an önce cezasını tamamlayarak aramıza dönmesini bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10