8 oda başkanından Ankara çıkartması

Çerkezköy, Saray, Çorlu, Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Şarköy  Ziraat Odası Başkanları geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren Genel Kurul'da Türkiye Süt Birliği Genel Başk

Çerkezköy 13.10.2016 20:14:00 0
8 oda başkanından Ankara çıkartması

“ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “ Malkara Süt Birliği Başkanı ve Türkiye Süt Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Tevfik Keskin arkadaşımız 20 gün önce gerçekleştirilen kongrede Türkiye Süt Birliği Genel Başkanlığına seçilmiş olması nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik ve kendisine bir plaket takdim ettik.

 

Ayni zamanda ilimizin çifti sorunlarını, tarım ve süt sorunlarının çözümlenmesi için görüşmeler yaptık. Süt Birliği Başkanımız Tevfik Keskin’de  bizlerin sorunlarını dinleyerek çözümü konusunda gerekeni yapacağını kaydetti” dedi.

 

“CHP MİLLETVEKİLLERİNİ DE ZİYARET ETTİK”

 

Tevfik Keskin’i ziyaret ettikten sonra CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü’yü de ziyaret ettiklerini kaydeden Toprak” Ziyaretimizde vekillerimize Tekirdağ’ımızın tarım sorunları ve süt sorunlarını ileterek çözüme kavuşturulması talebinde bulunduk. Vekillerimiz sorunların çözümü konusunda gerekeni yapacaklarını ve bu konuların takipçisi olacaklarını ifade ettiler. Daha sonra ise AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Metin Akgün’ü ziyaret ettik.İktidar partisi milletvekillerimizden aynı şekilde ilimizin tarım sorunlarını, süt sorunlarının çözümlenmesini istedik. Süt fiyatlarının üreticiye maliyetinin 1.03 TL olduğunu ve en az 1 lira 50 kuruş fiyat verilmesi talebinde bulunduk” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toprak “ vekilimiz Mustafa Yel, Kurban bayramında yaşanan dolandırıcılık olayını duyduğunu, kurbanlıkların bulunması ve dolandırıcıların yakalanması konusunun takipçisi olacağını söyledi. Yel,  bu konuyla çok yakından ilgilendiğini ve Trakya’daki bu dolandırıcı şebekesinin kökten bitirileceği sözünü de verdi. Bu nedenle kendisine ayrıca şahsım adına bir kes daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

SON ZİYARET ZİRAAT ODALARI GENEL BAŞKANI ŞEMSİ BAYRAKTAR OLDU

 

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak Tekirdağ’lı Ziraat Odaları Başkanları olarak Ankara’da son ziyaretlerini Ziraat Odası Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a gerçekleştirdiklerini belirterek “ Oda başkanları olarak aynı sorunlarımızı da başkanımıza aktardık. Genel Başkanımızda çiftçilerin tüm sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar yürüttüğünü söyledi.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10