Asbaş "Hedefimiz üç puan"

Tekirdağ Birinci Amatör lig B Grubu lideri Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Pazar günü Ergene deplasmanında Ergene Ulaşspor ile yapacakların puan mücadelesinde de hedeflerinin üç puan

14.10.2016 20:06:00 0
Asbaş

HER MAÇA ÜÇ PUAN PAROLASI İLE ÇIKIYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş her maçı kazanmak için üç puan parolası ile çıktıklarını belirterek, “Sezon öncesi belirttiğim gibi bu sezon hedefimiz Süper Amatör Lige yükselmektir. Bu nedenle her maçımıza üç puan parolası ile çıkıyoruz.Bu hafta da Ernege deplasmanında grubun güçlü ekiplerinden olan Ergene Ulaşspor ile zorlu bir maç yapacağız. Ama biz Çerkezköy Doğanspor olarak rakibimizden çekinmiyoruz. Takımımız yaptığı üç maçta da galip gelerek liderlik koltuğuna oturarak gücünü ispatladı” dedi.

 

LİDERLİĞİ KAPTIRMAK İSTEMİYORUZ

 

Asbaş “ Futbol nankör bir oyundur hata af etmez. Bu nedenle biz hiçbir zaman rakiplerimizi küçümsemiyoruz ve sahada rakibimizin oyun düzenine göre tedbirimizi, alarak oyunumuzu ona göre sahaya yansıtıyoruz. Ergene Ulaşspor karşısında da ortaya koyacağımız iyi ve akıllı futbol ile alacağımız üç puanla hem liderliğimizi korumak hemde galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Her maçta olduğu gibi Ergene Ulaş maçında da taraftarlarımızı takımlarının yanında olmaya ve desteklemeye davet ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10