Kuş'tan TSO hamlesi

Resmi evrakta sahtecilik iddiasıyla Kırklareli'nde ceza evinde yatan ve geçtiğimiz günlerde on günlük izne çıkan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eski Başkanı Yaşar Kuş, dernek l

Çerkezköy 14.10.2016 20:16:00 0
Kuş

“ODAMIZ EMİN ELLERDE”

 

Kahvaltıda konuşma gerçekleştiren Yaşar Kuş “19 yıl başkanlığını yaptığım Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında evrakta sahtecilik iddiasıyla Mart ayından beri cezaevinde cezamı idrak ediyorum. Oda başkanlığım süresince beraber çalıştığımız çok sevdiğim ağabeyim Mustafa As’ın oda başkanlığı görevine getirilmesi beni çok mutlu etti.Odamızın emin ve sağlam ellerde olmasından büyük bir mutluluk duyuyorum. Beni bu zor günümde yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ADIMIN GEÇMEMESİ BENİ ÜZÜYOR”

 

Servisçilerin sorunlarıyla ilgili yaptıkları basın açıklamalarında kendisinin servisçilerin sorunlarını çözümü için mücadele verdiğinden söz edilmediğini  için üzüntü duyduğunu belirten Yaşar Kuş, “ 19 yıl boyunca aralıksız olarak tüm şoför esnafımızın sıkıntılarını ve sorunlarının çözümü için gece gündüz çalıştım. Servisçi arkadaşlarımızın yaptıkları basın açıklamalarında benden söz etmemeleri ise beni üzdü. Bu konuyu da onların takdirine bırakıyorum.Yaşar Kuş adı için kim ne derse desin, sabahın 6 buçuğunda, gecenin 11’inde, 12’sinde benim nasıl bir bekçilik yaptığımı bilenler bilir. Başkanlığımın 7-8 yılını ben servisçi arkadaşlarımın sorunlarının çözümü için mücadele verdim.Ama ben gerek basın gerek bilgi edinme kanunu kapsamında onların sorunlarının çözümü için yine takip ediyorum”diye konuştu.

 

“45-50 GÜN İÇİNDE TEKİRDAĞ SERVİSÇİLER ODASI KURULMUŞ OLACAK”

 

Cezaevinde boş durmadığını ve Tekirdağ Servisçiler Odasını kurma çalışması içersinde olduğunu kaydeden Kuş “ 20 gün önce izne çıkmam nedeniyle devletimizin verdiği imkanlar nedeniyle meslektaşlarımla görüştüm. Benden Tekirdağ Servisçiler Odası kurmam için talepte bulundular. Servisçi arkadaşlarımız için bu derneği kurma gayretindeyiz. Bu nedenle de servisçi arkadaşlarımız plakalarını makul fiyatlara satmasın ve biraz sabretsinler. Benim mücadelem sizlerin daha iyi duruma gelmesi içindir. Ankara Servisçiler Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, İstanbul Servisçiler Odası Başkanı Hamza Öztürk, Bursa Servisçiler Odası Başkanı Hasan Hüseyin Bostancı,Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı’nın aralarında bulunduğu bir çok oda başkanı Tekirdağ Servisçiler Odasının kurulması için maddi ve manevi destek vermeye hazır olduklarını söylediler. Tekirdağ Servisçiler Odası’nı en az 1200-1300 kişiyle kurmak üzereyiz” dedi.

 

“BİZE VERECEĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Yaşar Kuş’un açıklamalarının ardından Servisçiler Derneği Kurucu Başkanı Selahattin Tokgöz’de konuşma gerçekleştirdi. Tokgöz “ Oda Başkanımız Yaşar Kuş’un Allah’ın izni ile en yakın zamanda aramızda olmasını temenni ediyoruz. Kendisinin  bu güne kadar yapmış olduğu değer ve katkılardan dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek ve şükranlarımızı sunsak azdır. Bu güne kadar yaptığı tüm icraatları şoför esnafı için olmuştur.Şoför esnafları olarak her zaman onun arkasındayız ve yanındayız.Yaşar kardeşim bu gün ceza evinde yaptığı insanlığın  cezasını çekmektedir. O bizim ilelebet kardeşimiz ve başkanımızdır. Servisçiler odası kurulması içinde bize vereceği  destek nedeniylede çok teşekkür ediyor bir an önce aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10