Kendi söküklerini kendileri dikti

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Çetin Dilsiz sokak üzerinde bulunan bir kömürlükte meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşatırken, vatandaşlar kendi imkanlarıyla alevlere müdahale etti. Yangının söndü

Kapaklı 14.10.2016 20:19:00 0
Kendi söküklerini kendileri dikti

KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

 

Dün saat 11.30 sularında meydana gelen yangın mahalleliye korku dolu anlar yaştı. Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Çetin Dilsiz Sokak üzerinde bir binanın yanında bulunan kömürlükte henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar vakit kaybetmeden durumu itfaiyeye haber verdi.

 

OLASI BİR FACİA ÖNLENDİ

 

İtfaiye ekipleri gelene kadar alevlerin büyümesini engellemeye çalışan vatandaşlardan bazıları kovalarla bazıları da balkondan hortum yardımıyla alevleri söndürmeye çalıştı. Büyük bir gayret sarf eden vatandaşlar kömürlükte bulunan mutfak tüplerini dışarı çıkarmayı başararak olası bir facianın önüne geçmiş oldular.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Vatandaşlar elbirliği ile çıkan yangını kontrol altına alırken, olaydan yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerine ise sadece soğutma çalışması yapmak kaldı. Ekipler özellikle zarar gören doğalgaz borusunun bulunduğu alanda uzun süre soğutma çalışmasında bulundu. Yangın ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10