Moral kahvaltısı Demir'den

Süper Amatör Lig 2016-2017 sezonu dün itibariyle başlarken, 1911 Çerkezköyspor takımına ilk moral kahvaltısını Demir Emlak'ın sahibi Yetiş Demir verdi. Kahve Diyarı'nda düzenlenen kahvaltıda k

16.10.2016 19:49:00 0
Moral kahvaltısı Demir

KAHVE DİYARI’NDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, 201-2017 sezonunun açılış karşılaşmasında Aşağı Sevindikspor ile karşı karşıya geldi. Geçen senelerde olduğu gibi bu yılda devam eden moral kahvaltıları kapsamında Demir Emlak’ın sahibi Yetiş Demir, futbolcular ile yönetimi Kahve Diyarı’nda organize ettiği kahvaltı programında ağırladı.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Dün saat 09.30’da düzenlenen kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş, yönetici Sunay Çavuşoğlu, Teknik Direktör Yüksel Ersan, Yardımcı Antrenör Soner Çelik ile malzemeciler ile futbolcular katıldı. Kahvaltı programının ardından konuşan Yetiş Demir, “Yeni sezonun ilk maçı öncesinde sizlerle kahvaltı programında bir araya gelmekten mutluluk duydum. Elimizden geldiği kadar takımın arkasında olarak destek vereceğiz. Herkes kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışırsa takımımız da başarıdan başarıya koşacaktır. Bu sene artık şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz. Maddi manevi olarak elimizden gelen tüm katkıyı sağlamak adına emek harcayacağız” dedi.

 

BU SENE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, kahvaltı programını organize eden Yetiş Demir’e teşekkür ederek, “ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Aşağı Sevindikspor ile karşılaşacağız ve bu maç öncesi bizlere büyük bir jest yapan Yetiş Demir’e takımımız ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Lig yeni başlıyor ve Çerkezköy halkıyla birlikte esnafımızın bizlere sahip çıkarak desteklemeleri bizleri mutlu ediyor. Bizde takım olarak bu desteği ve güveni boşa çıkarmamak adına elimizden gelen çabayı göstererek bu sene ligi şampiyon tamamlamak istiyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10