MHP İlçe Başkanı Aydeniz oldu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atanan Koray Önsel'den boşalan MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına yönetim kurulu üyesi Ahmet Aydeniz getirildi.

Çerkezköy 16.10.2016 19:59:00 0
MHP İlçe Başkanı Aydeniz oldu

“HAYIRLI OLSUN”

 

Cumartesi günü saat 12.00’de İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen programa MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ile Ülkü Ocakları Yönetimi ile partililer katıldı. 2 Ekim Pazar günü Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı görevine atandığını kaydeden MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel “ İl yönetimimiz oluşturduk ve görevimize başladık. Gerçekleştirdiğimiz toplantıların sonucunda Çerkezköy İlçe Başkanı olarak Ahmet Aydeniz görevlendirildi. Kendileri de önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu belirleyecektir. Bu yeni görevin ilçe teşkilatımıza, üyelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çerkezköy İlçe Teşkilatına güveniyoruz ve başarılı olacaklarına da sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.

 

“ACİZLİKLERİNİ GÖSTERMİŞTİR”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Doç.Dr.Selin Sayek Böke’nin MHP’ye yönelik kullandığı ‘iktidarın yedek lastiği’ eleştirisine de değinen Önsel “ CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke partimizle alakalı, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile alakalı kendilerine yakışan şekilde böyle anice bir açıklamada bulundular. Bizler yerel seçim süreçlerinde ailecek HDP'ye oy verdiklerini çok iyi hatırlıyoruz ki zaten kendileri de açıklıyorlardı. HDP'ye sağladıkları destekleri açıklayıp arkasından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkarak mirasından medet ummaları siyaset konudaki acizliklerini gösterdi. Genel Sekreterimiz İsmet Ataman hak ettiği cevabı vermiştir. 15 Temmuz'dan sonra yeni kapı ruhu dedikleri birlik beraberlik sürecinde bu beraberliğe zarar vermeye niyeti olan herkesin terör örgütü olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

“GEREKLİ CEVAP VERİLECEK”

 

Önsel “  Birlik beraberliğe katkı verecekleri yerde partimize zarar vermeye çalışıyorlar. 7 Haziran seçimleriyle ilgili olarak seçimin ardında Genel Başkanımız aynı açıklamayı yaptı. Bizim değerlerimiz değişmeyeceğini parlamenter sistemden yana olduğumuzu belirtti. Yalnız ortada fiili bir suç var; hükümet suç işliyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan suç işliyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bunun resmiyete dökülmesini istiyorsanız buyurun meclise getirin dedi. 367 sayısını bulursanız direkt olarak  anayasa değişikliği yapılacağını eğer bulunmazsa 330'ü arayın bulursanız referanduma gider, onu da bulmazsanız bu işlerden vazgeçeceksiniz dedi. Meclisteki oylamalarda da biz meclisten yanayız oyumuz bu yönde olacaktır ifadelerini kullandı. Kimler oylamalarda evet kimler hayır kullanacak Sayın Selin Böke'ye de böylece gerekli cevap verilmiş olacak. Ben  Sayın Ahmet Aydeniz'e, Ocak Başkanımıza yeni yönetim kurulumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Yeni görevi için İl Başkanı, Yönetimi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları Teşkilatı ile Ülkü Ocakları Yönetimi’ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ahmet Aydeniz” Küçük yaşlardan itibaren mensubu olmaktan şeref duyduğum milliyetçi, ülkücü hareketin Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak her zaman başbuğumuzun izinde, liderimizin izinde hep beraber yönetimimizle canla başla çalışacağımızı belirtmek isterim. Yeni İl Başkanımız Koray Önsel’in çizdiği çizgiyi, şehit ve gazilerimizin manevi bilinciyle daha ileriye taşıyacağımıza, ülkemizin vatandaşlarının her birini ayrı bir değer olarak gördüğümüze inanıyorum. Sürekli istişare halinde bulunarak ilçemiz ve memleket için elimizden geleni yapacağız. İlçemize ve memleketimize hayırlı olsun. Yönetim kurulumuzu önümüzdeki hafta paylaşacağız. Son günlerde Güney Doğu'da artan bir terör durumu var. Bu konuda muhalefetin temsilcileri olarak sesimizi duyuracağız. Bu günlerde Çerkezköy'de de içsel bir çatışma ortamı yaratılmaya çalışılıyor, bunlarında takipçisi olacağız. Ayrımcılık yapmadan memleketimizin her insanına sahip çıkacağız. İl ve İlçe Yönetimimize bir kez daha hayırlı olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10