Kapaklıspor'dan yarım düzine gol

Yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Kapaklıspor Süper Amatör Ligde ilk hafta maçında Ergene Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında müthiş bir futbol sergileyen Ka

17.10.2016 20:01:00 0
Kapaklıspor

GOL ERKEN GELDİ

 

Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili bir oyun ile başlayan Kapaklıspor 5’inci dakikada Yiğit Deveci’nin ayağından bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında ilk dakikalarda bulduğu golle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi yaptı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor 37’inci dakikada ise Hüseyin’in şık golü ile farkı ikiye çıkardı. Ergene Belediyespor ise nadir gelişen atağında bir gol bularak ikinci devre için umutlandı.

 

FARKLI GALİP AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devreye hızlı başlayan konuk ekip Kapaklıspor Çağatay’ın golü ile tekrar farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte ev sahibi ekip Ergene Belediyespor oyun disiplininden koparken, Kapaklıspor çok rahat bir futbol sergiledi. Kapaklıspor’da 74’üncü dakikada sahneye çıkan Serdar düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı. Atak üstüne atak bir futbol sergileyen ve taraftarına şampiyonluğun en iddialı ekibi benim diyerek ilk maçında mesaj veren Kapaklıspor’da Serdar 82’inci dakikada bir kez daha sahneye çıkarak farkı dörde çıkartan golü kaydetti. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor’da Serdar bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü takımın ise altıncı golünü atarak skoru 6-1 getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor karşılaşmadan da 6-1 galip ayrıldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10