Minik şekerler doğum gününde buluştu

Özel Şeker Kreş ve Gündüz Bakım Evi Anaokulu'nda eğitim gören minik adımlar sınıfı öğrencisi Esila Duru Çoğalan, 4'üncü yaş gününü sınıf arkadaşlarıyla birlikte

Çerkezköy 17.10.2016 20:05:00 0
Minik şekerler doğum gününde buluştu

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Özel Şeker Kreş ve Gündüz Bakım Evi Anaokulu’nda eğitim gören minik şekerler, 4 yaşına giren sınıf arkadaşları Esila Duru Çoğalan’ın doğum günü partisinde gönüllerince eğlendi. Kısa bir süre önce Şeker Kreş ve Gündüz Bakım Evi Anaokulu’na kayıt olan ve arkadaşlarıyla çabuk kaynaşan Esila Duru Çoğalan, yeni yaşına yeni arkadaşlarıyla girdi.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Dün saat 15.30’da minik adımlar sınıfında düzenlenen doğum günü partisine Esila Duru Çoğalan’ın sınıf arkadaşlarının yanı sıra ailesi ve öğretmenleri de katıldı. Esila doğum günü pastasını görünce büyük bir şaşkınlık yaşamasına rağmen mumları üfleyerek yaş pastasını kesti. Arkadaşlarıyla birlikte yaş pastasını yiyen Esila, daha sonra çalan müzikler oyunlar eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Minik Esila, hayranı olan Prenses Sofia karakterinin elbisesini giyerken, yaş pastası da özel olarak Prenses Sofia karakterinin yer aldığı özel resim ile hazırlandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10