Sıkıntıları Milletvekili Doğan'a anlattılar

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, yaptığı basın açıklamasında Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan'ı ziyaret ederek korsan araçlarla alakalı olarak yaşa

Tekirdağ 17.10.2016 20:10:00 0
Sıkıntıları Milletvekili Doğan

HERHANGİ BİR YAPTIRIMDA BULUNMUYORLAR

 

Cuma günü Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan’ı Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda ziyaret eden Tekirdağ Servisçiler derneği yönetimi, korsan araçlarla alakalı olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Ziyaret hakkında konuşan Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Yaklaşık 3 yıldır Ulaştırma Dairesinin aldığı yönetmelik gereğince S ve J plakalar haricindeki araçların servis yapamayacağı, buna rağmen ilçelerde ve özellikle de Çerkezköy’de korsan araçların cirit attığını ifade ettik. Emniyet güçlerinin de korsan araçların sadece arkalarından baktığını ve herhangi bir yaptırımda bulunmadıklarını dile getirdik” diye konuştu.

 

ESNAF OLARAK SIKINTI YAŞIYORUZ

 

Gündoğdu konuşmasının devamında ise, “Milletvekilimize bu korsan araçlarla alakalı sıkıntılar devam ettiği sürece esnaf olarak zor durumda kalacağımızı ve evlerimize ekmek götürme de güçlük çekeceğimizi anlattık. Bu korsan araçlara bu kadar göz yumulmaya devam edilirse, esnaflar olarak büyük sıkıntılar yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 

YÜREĞİMİZE SU SERPTİ

 

Milletvekili Ayşe Doğan’ın konu hakkında gerekli notlarını aldığını sözlerine ekleyen Gündoğdu, “Milletvekilimiz konu hakkında gerekli notlarını alarak ilgili birimlerle biran önce görüşeceğini belirterek, bu işin neden bu kadar uzamasıyla alakalı olarak konunun en yakın takipçisi olacağını söylemesi bizleri mutlu etti. Vekilimiz Ayşe Doğan, yaşanılan bu korsan araç durumuna çok şaşırdığını ifade ederek, neden çözümü noktasında konunun üzerine gidilmediğini ve herhangi bir boşluğun olup olamadığını araştıracağını söylemesi yüreklerimize adeta su serpti” açıklamasında bulundu.

 

VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

 

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu konuşmasının sonunda ise Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Başkanı Fikret Tanyeri’ye atıfta bulunarak, “korsan araçlarla mücadele ederek esnafın sıkıntılarını dile getirirken, Fikret Tanyeri ise Çerkezköy’de korsan araçların olmadığını ifade ediyor. Görmediği için rahat bir şekilde çıkarak açıklama yapması esnafı son derece üzmüştür. Herkes vicdanına düşeni yapsın. Birileri vicdanen rahatsa diyecek sözümüz yok. Onları da vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10