Paşa tek attı, üç aldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda haftaya averajla ikinci sırada giren Fevzipaşaspor Çerkezköy derbisinde Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortay

18.10.2016 20:35:00 0
Paşa tek attı, üç aldı

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Fevzipaşaspor Yunus, Furkan, Onur, Tamer, Ümit, Rasim, Durak, Yunus, Numan, Bahadır ve Mustafa kadrosu ile çıktı. İlk dakikalarda her iki takımda ataklar geliştirerek rakip kalede gol aradı. Taraftarının desteğini arkasına alan Fevzipaşaspor Bahadır ve Mustafa ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

GOLÜ YUNUS ATTI

 

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koyan konuk ekip Çerkezköy 1923 Gençlikspor ikinci devre gelişen Fevzipaşaspor ataklarında zorlandı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 65’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yunus yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte rahatlayan Fevzipaşaspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise beraberlik için pozisyonlar aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile dördüncü maçını da kazanarak puanını 12 yaptı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise ligde üçüncü mağlubiyetini alarak üç puanda kaldı.

 

OYUNCULARINI KUTLADI

 

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Fikret Kıyak “ Bugün gerçekten çok zorlu bir karşılaşmaya çıktık. A Takımdan üç oyuncumuz KPSS sınavına girdiği için maçta aramızda olamadılar. Ayrıca sağ bekte oynayan Aytaç ise sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada oynayamadı. Daha önce ilk 11’de çıkmamız yeni arkadaşlarımız bugün maça çıktı. Karşılaşma boyunca iyi bir mücadele ortaya koyduk.Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik karşılaşmanın sonucu çok farklı olabilirdi. Herşeye rağmen üç puan aldığımız için mutluyuz. Dördüncü maçımızı da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bütün futbolcu kardeşlerimizi ortaya koydukları mücadeleden ötürü kutluyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10