Çerkezköy emniyeti şoförleri bilgilendirdi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da  öğrenci servis taşımacılığı yapan J plakalı servis şoförlerine y?

Çerkezköy 18.10.2016 20:37:00 0
Çerkezköy emniyeti şoförleri bilgilendirdi

BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

 

Çerkezköy polisevinde dün düzenlenen bilgilendirme toplantısına Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Karakol Amiri Başkomiser Şakir Oda, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve servis sürücüleri katıldı. Gerçekleşen toplantının çok yararlı olduğunu kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As” Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği Trafik Polisi Taner Akgün’ün yaptığı bilgilendirmede trafikte nasıl davranılması gerektiği ve kurallara uyulması gerektiği gibi pek çok konuda öğrenci servisi taşımacılığı yapan J plaka servis araç şoförleri ve kooperatif yöneticileri bilgilendirdi. Bir bölümü soru cevap şeklinde de yapılan toplantıda şoförler takıldıkları ve bilmeleri gerekenleri de sorarak bilgi sahibi oldular” dedi.

 

YARARLI BİR TOPLANTI OLDU

 

As “ Toplantıda öğrenci servisi taşımacılığı yapan arkadaşlarımız okul önlerindeki araç parkları nedeniyle öğrenci indirme ve bindirmede büyük zorluk çektiklerini ve bu sıkıntılarının bir an önce çözümlenmesini de dile getirdiler. Yetkililer bu konunun kısa süre içinde çözümlemek için gereken çalışmayı hızlandıracaklarını ve okul önlerine araç parklarının yapılmaması konusunda da gerekli önlemin alınacağını kaydettiler. Bu nedenle düzenlenen bu toplantı öğrenci servisi kooperatif başkanları,yönetimleri  ve şoförleri için çok yararlı oldu” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10