Ekmeğimizden oluyoruz

Malkoçoğlu Caddesi üzerinde müşterilerine hizmet veren Çiçek Taksi Durağı'nın taksi sürücüleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne her ay 800 TL'lik park bedeli ödemelerine rağmen durak önünde

Çerkezköy 18.10.2016 20:48:00 0
Ekmeğimizden oluyoruz

VATANDAŞ DİKKATE ALMIYOR

 

Büyükşehir Belediyesi'nin taksi duraklarından park bedeli olarak her ay 800 TL talep ediyor olmasına rağmen ilçede hizmet veren taksi duraklarının neredeyse tamamı durak önüne park edecek yer bulamıyorlar. Kendilerine tahsis edilen park alanı için her ay kullanım bedeli ödeyen taksiciler, durak önünde sivil araçların park etmesine müsaade etmeseler de vatandaşlar dikkate almıyor.

 

EKMEĞİMİZDEN OLUYORUZ

 

Çiçek Taksi Durağı Sorumlusu Fırat Zoban yaptığı açıklamada, durumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmelerine rağmen bir yaptırım uygulanmadığını belirtti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As'ın da şikayetler üzerine elinden bir şey gelmediğini kaydeden Zoban, vatandaş ile sürekli tartışma yaşadıklarını dile getirdi. İlçede yer alan taksi duraklarının çoğunda aynı problemin yaşandığını ifade eden Zoban, Çerkezköy Belediyesi'nden park alanının sivil araçlara kapatılması için yardım talebinde bulunduklarını kaydetti.

 

“İŞ YAPAMIYORUZ”

 

Araçlarını kendi alanlarında değil de bir yan sokakta park ettiklerini kaydeden Çiçek Taksi Durağı Sorumlusu Fırat Zoban, "Durak önünde araç göremeyen müşteri bir başka durağa yöneliyor. Halbuki o an yan sokakta araçlarımız park halinde. Durum böyle olunca iş yapamıyor, ekmeğimizden oluyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10