Çalışma gruplarını oluşturdular

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği genişletilmiş yönetim kurulu önceki akşam Tunalı Butik Hotel'de 18.00-20.00 saatleri arasında yaptığı toplantıda çalışma gruplarını oluştur

Çerkezköy 19.10.2016 22:33:00 0
Çalışma gruplarını oluşturdular

“KISA SÜREDE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak daha kuruluşumuzun bir yılını tamamlamamıza rağmen kısa sürede yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışmalara imza attık. Zaten bizlerinde  ortak amacı hizmet olması dernek olarak bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda bizlerin birlikteliğini gayet iyi bir şekilde ortaya koyduğuna inanıyorum. Bu nedenle bundan böylede yapacağımız çalışmalarımızda ses getirecektir. Tüm arkadaşlarıma ayırmaksızın bu özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”dedi.  Ardından işlerinin yoğun olduğu gerekçesiyle yönetim kurulundan istifa ettiğini belirten Recep Şahin’in yerine Yönetim Kurulu yedek Üyesi Gülnur  Kocaçınar getirildi.

 

ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULDU

 

Başkan Murat Akay, derneğin her alanda daha aktif çalışma yapması için çalışma gruplarının oluşturulması gerektiğini ve herkesin bu konuda bir çalışma grubu ismi vermesini istedi. Toplantıda bulunan yönetim kurulu ve dernek üyeleri kısa bir süre çalışma grubu isimleri konusunda görüş alışverişinde bulunduktan sonra  Çalışma grupları,Üyelik Geliştirme Grubu,Sağlık Çalışma Grubu,Kültür,Eğitim ve Sanat Çalışma Grubu, olarak oluşturuldu.  Oluşturulan çalışma gruplarında görev alanların aktif bir çalışma yapması istendi.

 

ÇALIŞMA GRUP BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI BELİRLENDİ

 

Çalışma Grupları oluşturulduktan sonra grup başkan ve yardımcılarının belirlenmesi için seçim yapıldı. Üyelik Geliştirme Çalışma Grubu Başkanlığına İnci İngirli, Başkan Yardımcılığına Nagihan Kayacan, Sağlık Çalışma Grubu başkanlığına Naciye Biber, Başkan Yardımcılığına Ezgi İpek, Kültür-Eğitim ve Sanat Çalışma Grubu Başkanlığına Ebru Uğraş, Başkan Yardımcılığına Gülbin Tunalı getirildi. Yapılan seçim sonunda Çalışma Grupları Başkan ve Başkan yardımcılıklarına seçilen isimler görevlerini birlik ve beraberlik içinde en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacaklarını belirttiler.

 

HER AYIN İKİNCİ HAFTASINDA SALI GÜNLERİ TOPLANILACAK

 

Çalışma Grupları başkan ve başkan yardımcılarının belirlenmesinden sonra konuşan başkan Murat Akay, “Bundan böyle yönetim kurulumuz ve çalışma gruplarımız Başkan,başkan yardımcıları ve üyeleri her ayın ikinci haftasında Salı günleri akşam saat 18.00’de toplanmasını öneriyorum. Bu konuda sizlerin önerilerinizi de bekliyoruz. Ona göre bir saat kendi aramızda belirleyebiliriz” diye konuştu. Murat Akay’ın bu önerisi kabul edildi ve har ayın ikinci haftasında Salı günleri saat 18.00’de toplantı yapılması kararlaştırıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10