Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

Bu yıl lige şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor dört maçta  dört galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturmasından memnunluk duyduklarını belirten Çerkezköy Doğanspor Kulübü Ba

20.10.2016 20:12:00 0
 Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz

“İYİ BİR KADRO OLUŞTURDUK”

 

Emin adımlarla hedeflerine ilerlediklerini belirten Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Her zaman söylediğim gibi bu yıl mutlak şampiyon olmak için hiçbir fedakarlıklardan kaçmayarak tecrübeli hoca ve oyuncuların yer aldığı bir takım oluşturduk. Oynadığımız dört müsabakada ortaya koyduğumuz futbol ve aldığımız farklı galibiyetlerle grubumuzda iyi takım olduğumuzu kanıtladık. Emin adımlarla hedefimize  ilerliyoruz.  Ancak hiçbir zamanda rakiplerimizi küçümsemiyoruz ve bizimle ayni güç ve dengede olduğunu görüşünde olarak sahada mücadelemizi yapıyoruz.”dedi.

 

VAKIFLAR GÜVENSPOR KARŞISINDA DA HEFİMİZ ÜÇ PUAN

 

Asbaş, Pazar günü Saray Sahasında Vakıflar Güvenspor ile yapacakları karşılaşmadan üç puan hedeflediklerini ve puan kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını kaydetti. Asbaş, “Bu hafta Saray İlçesinde konuk edeceğimiz Vakıflar Güvenspor karşısında da hedefimiz üç puan. Hem liderliğimizi hem de galibiyet serimizi devam ettirmek için bu maçta bizim için çok önem taşıyor.Takımımız bu maçada sıkı şekilde hazırlanıyor.her maçımızda olduğu gibi bu maçımızda da taraftarlarımızı takımlarını desteklemek için Saray’a bekliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10