Gazetecileri kahvaltıda ağırladılar

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü kapsamında ilçede görev yapan basın mensuplarını düzenledikleri kahvaltı organizasyonunda ağırladı.

Çerkezköy 21.10.2016 22:02:00 0
Gazetecileri kahvaltıda ağırladılar

GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

 

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı tarafından gazetecilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Dün saat 10.00’da Etbeyi Izgara Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuna İlçe Başkanı Engin Camcı’nın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Biber, Cevdet Aykaç, Türkan Şans, Kemal Buzkuş, Ayhan Özdaş ile Uğur Can Avcılar ve İlçe de görev yapan basın mensupları katıldı.

 

“İNSAN HAKLARININ SAVUNUCUSU OLAN BİR KURUM”

 

Kahvaltı programının ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan Basın, toplumu aydınlatan, vatandaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olarak ülkenin çağdaşlaşma yolunda büyük rol üstlenen, fikir düşünce özgürlüğü ve demokrasinin, insan haklarının en büyük savunucusu olan bir kurumdur. Tüm bu işlevlerini, zor koşullar altında görev yapan değerli gazeteciler sayesinde yerine getirmektedir” dedi.

 

GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI

 

Camcı konuşmasının devamında ise, “Basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılarak, basın çalışanlarının haklarının yüksek standartlara kavuşturulması, Türk Basınını daha da güçlendirecektir. Tüm gazetecilere baskı ve sansür politikasından uzak bir şekilde mesleklerini sürdürecekleri güzel günler dileklerimle 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

DOĞRU VE GENÇ BİR BAŞKANLA YOLA ÇIKTIK

 

Geçtiğimiz günlerde İlçe Teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretlerinden de bahseden Engin Camcı, “vekillerimiz ve Genel Başkanımız bizleri çok iyi karşıladılar. 20 sene sonra belediyeyi kazanmış bir İlçe örgütü olduğunu anlatarak başkanımızın çok iyi işler yaptığını ve sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ettik. Genel Başkanımızla yarım saate yakın sohbet ederek Çerkezköy’ü anlattık. Doğru ve genç bir başkanla yola çıkarak Çerkezköy’de belediyeyi aldığımızı dile getirdik” açıklamasında bulundu.

 

PROGRAMLAR BELLİ OLDUĞU İÇİN ZİYARETLERİMİZİ YAPARAK DÖNDÜK

 

Camcı, Ankara ziyaretlerinde Ak Partili Milletvekillerinin ziyaret edilip edilmediği yönünde ki soruya ise, “ziyaretlerimiz esnasında Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in odasına gittik ama kitli olduğu için kendisiyle görüşemedik. Zaten programlarımızın zaman aralıkları belli olduğu için gerekli ziyaretlerimizi gerçekleştirerek Çerkezköy’e döndük” dedi.

 

AYLIK BÜLTEN ÇIKARILACAK

 

CHP İlçe Başkanı Engin Camcı son olarak İlçe Teşkilatı olarak partinin çalışmalarının yer aldığı aylık bülten çıkarmayı planladıklarını ifade ederek Basın Mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10