3 puan dört golle geldi; 4-1

1911 Çerkezköyspor Ligin 2.hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Gençlerbirliğispor takımını konuk etti. Mustafa Uğraş Stadında dün oynanan karşılaşmanın her iki devresinde de üstün bir oyun

23.10.2016 22:41:00 0
3 puan dört golle geldi; 4-1

KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

 

Süper Amatör Lig’in 2.haftasında 1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadı’nda dün saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı Sedat, Mücahit,  Hayrettin, İsmail, Sinan, Nail, Tezcan, Metin, Cemal, Deniz ve Şafak ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Gençlerbirliğispor takımı ise Mete, Muhammed, Berkay, Ufuk, Vedat, Adem, Orkun, Mesut, Onur, Ogün ve Mustafa ilk on biri başladı.

 

GALİBİYET YEMİNİ ETTİLER

 

Karşılaşma öncesinde tüm oyuncu ve teknik kadro saha kenarında bir araya gelerek şampiyonluk yolunda galibiyet yemini ettiler. Müsabakaya santra vuruşuyla başlayan taraf temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili ataklar geliştiren temsilcimiz rakip kalede gol aramaya başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor takımı aradığı gole 8.dakikada ulaştı.

 

GOL PERDESİNİ TEZCAN AÇTI

 

Gelişen 1911 atağında ceza alanı dışında topla buluşan Tezcan, topu düzelterek yaklaşık 35 metreden çektiği sert şut direğe çarparak ağlarla buluştu. Golün ardından yaşanan bir pozisyonda kendisine faul yapıldığını iddia ederek orta hakeme serzenişte bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor takımından Onur sarı kart ile cezalandırıldı.

 

İSMAİL SARI KARTLA CEZALANDIRILDI

 

Erken gelen golün ardından baskısını artıran temsilcimiz kontra ataklarla rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 11.dakikasında rakip takımdan Mustafa atağa ceza alanına girmek istediği esnada İsmail tarafından faul ile durduruldu. İsmail pozisyonun ardından sarı kart ile cezalandırılırken, kullanılan frikik atışından Çorlu Gençlerbirliğispor takımı yararlanamadı.

 

İLK DEVRE TEMSİLCİMİZİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI

 

Dakikalar ilerledikçe temsilcimiz baskısını artırarak etkili ataklarına hız kesmeden devam etti. İlk yarının son bölümlerinde başka gol olmayınca 1911 Çerkezköyspor takımı soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitmeyi başardı. İlk yarı da olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz müsabakanın 48.dakikasında Hakan Tice ile farkı ikiye çıkarmayı başardı. İkinci yarının başlarında gelen golle büyük moral bulan temsilcimiz çıktığı her atakta rakip kalede tehlike yarattı.

 

RAKİP TAKIM FARKI İKİYE İNDİRDİ

 

Çorlu Gençlerbirliğispor takımı kontra ataklarla 1911 kalesinde etkili olmaya çalışarak farkı kapatma mücadelesi verdi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı etkili mücadelesinde aradığı üçüncü gole 63.dakikada ulaşmayı başardı. Gelişen atakta topla buluşan Cemal topu filelerle buluşturarak skoru 3-0’a taşıdı. Dakikalar ilerledikçe rakip takım kontra ataklarını hızlandırarak aradığı gole 85.dakika da ulaşmayı başardı.

 

GALİBİYETLE TAMAMLADI

 

Müsabakanın son bölümlerinde sahneye çıkan Tezcan kendisinin ikinci takımın da dördüncü golünü kaydederek skoru tayin etmiş oldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz ikinci haftanın sonunda üç puanı dört golle almayı başardı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10