"Tek bir tuğla bile koymadılar"

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Fevzipaşaspor yönetimini ve futbolcuları ile kahvaltıda bir araya gelen Mustafa Ordu, 2004-2014 yılları arasında belediyeye bağışta bulunulmasına rağme

23.10.2016 22:47:00 0

“BİR TEK TUĞLA KOYMADILAR”

 

Kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren Mustafa Ordu “Atatürk ülkeyi gençlere emanet etmiştir. 1993-2003 yıllarında Çerkezköy’de gençler için eğitim, sağlık ve spor alanlarında yatırımlar yaptık.

 

Bizde sonra 2004 ile 2014 yılları arasında Çerkezköy’de makam sahipleri bizim yaptıklarımızın üzerine tek bir tuğla koymadılar” diye konuştu.

 

NKÜ’DEN CEVAP GELDİ

 

Yıkılan Çerkezköy Devlet Hastanesinin yıkılmadan önce Namık Kemal Üniversitesi’ne dilekçe yazarak o binanın diş hekimliği fakültesi olmasını talep ettiğini kaydeden Ordu “ Yazdığım dilekçeye Namık Kemal Üniversitesinden cevap geldi. Yazılan cevapta Namık Kemal Üniversitesi binanın Mali Bakanlığına devredildiği yazıyor. Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü kendilerine münasip bir alan gösterildiği taktirde Diş Hekimliği Fakültesi’ni açma ihtimalleri bulunuyor. İktidar partisine mensup siyasetçilerin bu konunun üstüne gitmesini tavsiye ediyorum. 4 yıllık bir fakülte Çerkezköy’de 4 adet bacalı fabrikaya bedeldir. 4 yıllık bir fakülte Çerkezköy’e hem ekonomik hem de kültürel anlamda katkı sunar” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ordu, Tekirdağ 1.Amatör Küme’de başarılı bir sezon geçiren Fevzipaşaspor’a başarılar dileyen Ordu “ Geçmiş yıllarda bende kulüp başkanlığı yaptım. Buraların tozunu da iyi biliyorum. Fevzipaşaspor da bugün beni kahvaltıya davet ederek tecrübelerimizden yararlanmak istedi. İnce davranışlarından ötürü de hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10