Serbest bırakıldılar

Cumartesi gecesi Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde meydana gelen silahlı çatışmanın ardından Pazar günü mahalleye operasyon düzenleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir kişi

Çerkezköy 24.10.2016 20:47:00 0
Serbest bırakıldılar

Bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmanın ardından harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Çevik Kuvvet ekipleri operasyon için düğmeye basarak Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığının arama kararı ile mahalleye girmiş, 80 polisin katıldığı operasyonda 8 eve eş zamanlı operasyon yapılmıştı. Evlerde didik didik arama yaparak suç ve suç unsurlarını arayan ekipler olayla ilgisi olduğu iddia edilen beş kişiyi gözaltına almıştı.

 

İKİ FİRARİ TESLİM OLDU

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan S.U.(16), Ş. U.(17), Yıldıray U., Yılmaz U. ile dün çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestli  serbestlik şartlı ile serbest bırakıldıktan sonra itiraz üzerine ikinci kez gözaltına alınan İbrahim K. doktor raporunun ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen beş şahıs yaklaşık beş saatlik ifadenin ardından serbest bırakıldılar.  Öte yandan silahlı çatışmanın failleri arasında olduğu iddia edilen ve her yerde aranan Celal D. ile Ercan A’da dün Gazi Polis Merkezi’ne gelerek kendi rızasıyla teslim oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10