Birsen rekortmenliği kimseye kaptırmıyor 

Tekirdağ Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen programda Tekirdağ'da en fazla vergi veren Muhasebeci ve Mali müşavirler belirlendi. Çerkezköy Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Öner

Çerkezköy 24.10.2016 22:15:00 0
Birsen rekortmenliği kimseye kaptırmıyor 

TEKİRDAĞ MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN PLAKET

 

2015 yılında yüksek düzeyde vergi veren Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Tekirdağ Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, Tekirdağ Vergi dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü İbrahim Koç,Tekirdağ  SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan,olmak üzere çok sayıda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir katıldı.  Ödül töreninden SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan,Mükellef Hizmetleri  Grup Müdürü İbrahim Koç ve Tekirdağ Vergi Dairesi başkanı Abdullah Coşkuner  yaptıkları konuşmada verginin öneminden bahsederken, vergi vermenin yasal sorumluluk olduğunu kaydettiler.

 

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

 

Yapılan konuşmaların ardından  Tekirdağ’da Serbest Muhasebeci  ve Mali Müşavirler arasında en yüksek vergiyi vererek ikinci olan Çerkezköylü Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Anıl Birsen’e ikincilik ödülünü Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü İbrahim Koç takdim etti. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler arasında en yüksek vergiyi vererek bu yıl 19. şampiyonluğunu elde eden Çerkezköylü Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Öner Birsen’e  de birincilik plaketini Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner ve Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası başkanı Nedim Arslan birlikte takdim etti.

 

“GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ EKONOMİ VERGİ VERMEKLE OLUR”

 

Bu yıl meslektaşları arasında yine en yüksek vergiyi vererek art arda 19. şampiyonluluğunun mutluluğunu yaşadığını belirten Öner Birsen ayrıca kendi gibi Muhasebeci ve mali Müşavir olan oğlu Anıl Birsen’in de en yüksek düzeyde verilen vergi ile bu yıl da ikinci olmasından mutluluğunun ikiye katlandığını söyledi. Öner Birsen, “Herkes vergisini vermelidir.  Vergisini vermeli ki daha güçlü bir ülke ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olalım. Bu konuda herkes üzerine düşeni ve kazancını yasaların belirttiği oranlarda vergisini vermelidir. Memleketimiz çok ince bir ip üzerinde durmaktadır. Türkiye’yi dış güçler yıpratmaya çalışarak ekonomimizi zayıflatma eğilimi içinde bulunarak ülkemizi zora sokma gibi eğilimleri olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle ülkemizin her zaman güçlü bir ekonomiye sahip olması için kuvvetli bir ekonomiye sahip olması gerekiyor. Bu nedenle de her mükellef üzerine düşeni ve kazancının vergisini mutlaka vermelidir. Bu düşüncelerimle vergi vermemiz gerektiği düşünüyorum. Vergimi verdiğim zaman en mutlu insan ben oluyorum. Vergimi vermekten ve çalıştırdığım personelin sigorta ve vergisini vermekten de ayrıca mutluluk duyuyorum.”dedi

 

VERGİ VERMEK BİR VATAN GÖREVİDİR

 

Öner Birsen vergi vermenin bir vatan görevi olduğunu da belirterek, “Nasıl askerlik bir vatan görevi ise vergi vermekte bir vatan görevidir. Herkes kazancı nispetinde vergisini vermelidir.  Vergi güçlü ülke ve güçlü ekonomi demektir..Bu yılda Tekirdağ il genelinde sektörümüzde  baba oğul olarak  en yüksek vergi vermede birincilik ve ikincilik ödülü almamızdan dolayı da çok mutlu olduğumu belirmek istiyorum. İnşallah bundan böylede ayni şekilde baba oğul olarak bizlerin bu şampiyonlukları devam edecektir.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10