Tanyeri dede oldu

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri'nin oğlu Ufuk Tanyeri ve Özlem Tanyeri çiftinin Arden isimli bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Çerkezköy 24.10.2016 22:18:00 0
Tanyeri dede oldu

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri’nin oğlu Ufuk Tanyeri’nin eşi Özlem Tanyeri önceki gün İrmet Hospital’de 2 kilo 850 gram ağırlığında nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Dede olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Fikret Tanyeri “Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. İlke Topdağı Aydın’a başarılı bir doğum yaptırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca doğumdan sonra gerek telefonla gerek çiçek göndererek hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik eden herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BEBEĞE ARDEN ADI VERİLDİ

 

Fikret Tanyeri torunlarına Ardem isminin verildiğini ve dede olmanın tarif edilmez mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tanyeri,”Allah herkesi çocuk sahibi ve torun sahibi yapsın. Özellikle dede olmak gerçekten başka bir duygu olduğunu torunum olunca anladım.”dedi. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10