Fevzipaşaspor uzatmalarda yıkıldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda zirve mücadelesi veren temsilcimiz Fevzipaşaspor beşinci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Ergenegücü Ulaşspor'a son dakikalarda yediği golle mağlup olarak l

25.10.2016 21:55:00 0
Fevzipaşaspor uzatmalarda yıkıldı

Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor hemen ilk dakikalarda Emre’nin ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk dakikalarda gelen şok golün ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz bulduğu golle beraberliği sağladı. Taraftarının desteği ile ataklarını sıklaştıran temsilcimiz geliştirdiği atakta bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamladı.

 

İLK YENİLGİSİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Fevzipaşaspor ikinci devre farkı artırmak için mücadele etse de istediğini elde edemedi. Konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor ilerleyen bölümlerde Fatih ile bir gol bularak skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne oldu. 89’uncu dakikada atak geliştiren konuk ekip Fatih’in ayağından bir gol daha bularak tekrar öne geçti. Maçta üstünlüğünü koruyamayan temsilcimiz Fevzipaşaspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Ergenegücü Ulaşspor puanını 12 yaparken, ilk mağlubiyetini alan temsilcimiz de 12 puanda kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10