Öğrencilerden Ata'ya coşkulu ziyaret

Özel Gülerçin Koleji Yabancı Diller Bölümü öğrencileri , okul idaresi ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e kabri başında minnettarlıklarını bildirdile

Çerkezköy 25.10.2016 22:01:00 0
Öğrencilerden Ata

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADILAR

 

Okul idarecileri ve öğretmenlerinin de katıldığı Anıtkabir ziyareti, öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı. Ata’nın huzuruna çıkmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, bu ülkeyi kendilerine bırakan  Ulu Önder Atatürk’e kabri başında, bıraktığı emanete sahip çıkacaklarına dair söz verdiler. Okul öğrencilerinden Taner Yiğit Toplu, okuduğu Atatürk’e okuduğu mektubunda özlemini dile getirdi.

 

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Anıtkabir  hakkında bilgi edinmek için karşı karış gezen öğrenciler ziyaretinin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu ve bağımsızlığın simgesi olan ilk Meclis binasını gezdiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün özel eşyalarının bulunduğu müzede, bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e geçici kabir olarak ayrılan, Kurtuluş Savaşı'nda cuma namazlarının kılındığı eski adı Namazgâh Tepesi olan yerde kurulmuş, önceleri Arkeoloji Müzesi olarak kullanılması düşünülmüş, sonra Resim Heykel Müzesi olmasına karar verilmiş olan Etnografya Müzesini ziyaret etti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10