Ligde gollü hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 2'nci haftası oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Evinde tek golle kazanan Kapaklıspor altı puan ve averajla liderliğini devam ettirirken, temsilcimiz 1911 Çerk

26.10.2016 20:07:00 0
Ligde gollü hafta

FARKLI KAZANDI

 

Ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Aşağı Sevindikspor ile 1-1 berabere kalan 1911 Çerkezköyspor ikinci hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Maça iyi başlayan temsilcimiz 8’inci dakikada Tezcan’ın şık golü ile karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Hakan Tice’nin golü ile farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor’da sahneye çıkan Cemal üçüncü golü atarken, konuk ekip bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Son dakikalarda bir kez daha sahneye çıkan Tezcan düzgün vuruşla kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü attı. 1911 Çerkezköyspor aldığı bu galibiyet ile puanını 4’e yükseltirken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise puanla tanışamadı.

 

KAPAKLISPOR TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Haftaya averajla lider giren Kapaklıspor ise evinde Şarköyspor’u ağırladı.  Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmazken, ikinci devreye iyi başlayan Kapaklıspor 54’üncü dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Çağatay yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Şarköyspor geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Ali’nin vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Karşılaşmada da başka gol çıkmayınca Kapaklıspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını altı yaparak averajla liderliğini devam ettirdi.

 

SİTESPOR PUANLA TANIŞAMADI

 

Çorlu Kültürspor ise ikinci hafta Kapaklı deplasmanında Sitespor’a konuk oldu.  Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Çorlu Kültürspor 25’inci dakikada öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Atakan mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çorlu Kültürspor’u deplasmanda öne geçirdi. İlk devrenin uzatma dakikalarında kontra atak geliştiren Çorlu Kültürspor Ogün ile bir gol daha bularak ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 mağlup kapatan Sitespor ikinci devre taraftarının desteği ile farkı indirmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor arzuladığı gole karşılaşmanın 52’inci dakikasında Yusuf ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topu iyi takip eden Yusuf düzgün vuruş ile skoru 1-2 yaptı. Sitespor’un golünü atan Yusuf ilerleyen dakikalarda ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendiren Çorlu Kültürspor uzatma dakikalarında bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Çorlu Kültürspor bu galibiyet ile puanını altı yaparken, evindeki iki maçı da kaybeden Sitespor puanla tanışamadı.

 

SARAY BELEDİYESPOR MAĞLUP

 

Süper Amatör Ligin ilk maçında sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor 2-1 kaybeden Saray Belediyespor, ligin ikinci haftasında deplasmanda 1461 Karadenizspor yine aynı skorla 2-1 mağlup oldu. Maça rakibine oranla daha iyi başlayan Saray Belediyespor, ilk yarıda yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan ev sahibi 1461 Karadenizspor 54. Dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Geriye düşmesinin ardından çabuk toparlanan Saray Belediyespor, 67. Dakikada Emre ile skoru eşitledi(1-1). Maç son bölümünde rakibine oranla daha iyi ortaya koyan Saray Belediyespor, 88. Dakikada yediği sok golle 2-1 geriye düştü. Saray Belediyespor teknik heyeti bu golle açık ofsayt olduğu iddiasıyla uzun süre itiraz etti. Karşılaşmanın son dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Saray Belediyespor sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

 

EREĞLİ İKİNCİ DEVRE AÇILDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de Saray deplasmanında aldığı üç puanla lige iyi bir başlangıç yapan Marmara Ereğli Belediyespor ikinci hafta evinde konuk ettiği Aşağısevindikspor karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda skora gitti. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında kalesinde gördüğü golün ardından mağlup duruma düşen Marmara Ereğli Belediyespor ikinci devrenin hemen başında Fatih’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 62’inci dakikada Mert ve 75’inci dakikalarda ise Uğur’un ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

 

BATUHAN ŞOV YAPTI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Muratlı Belediyespor ikinci hafta evinde Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. Mücadeleye etkili başlayan Muratlı temsilcisi 4’üncü dakikada Batuhan ile bulduğu golle öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Muratlı Belediyespor 12’inci dakikada Batuhan ile farkı ikiye çıkardı. Tek kale bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekipte bir kez daha sahneye çıkan Batuhan kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor yıldız oyuncusu Batuhan ile 57 ve 59’uncu dakikalar da iki gol daha buldu. Batuhan’ın beş golle yıldızlaştığı karşılaşmada konuk ekip 61’inci dakikada Ümit’in golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca Muratlı Belediyespor karşılaşmayı 5-1 kazandı.

 

HAYRABOLU GALİBİYET İLE TANIŞTI

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Hayrabolu Belediyespor evinde Ergene Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında üç puan ile çıktığı karşılaşmada taraftarının desteğini arkasına alan Hayrabolu Belediyespor bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda da ataklarını sürdüren ev sahibi ekip kalesinde bir gol bulmasına rağmen rakip fileleri iki kez havalandırdı ve karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı. Ligdeki ilk galibiyetini alan Hayrabolu Belediyespor puanını 4 yaparken, Ergene Belediyespor ise ikinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

İŞTE 3’ÜNCÜ HAFTA KARŞILAŞMALARI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 3’üncü haftasında Çorlu Gençlerbirliğispor sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor’u, Büyük Çınarlıspor da sahasında Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor sahasında Muratlı Belediyespor ile Şarköyspor da kendi evinde Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Saray Belediyespor Kapaklıspor’u, Aşağı Sevindiklispor 1461 Karadenizspor’u, Çorlu Kültürspor da 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10