Gürcün'den muhteşem resim sergisi

Beş yıldır yağlı boya çalışması yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün'ün eşi Ressam Ayten Gürcün ilk resim sergisini açtı.

Tekirdağ 26.10.2016 20:22:00 0
Gürcün

KOKTELY GERÇEKLEŞTİ

 

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen açılış kokteyline Başkan Albayrak'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ayten Gürcün'ün eşi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Münür Karaevli, daire başkanları, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Karakalem, yağlıboya, suluboya ve pastel çalışmalarından oluşan sergide toplam 99 eser sergilendi.

 

ESERLERİNDEN DOLAYI KUTLADI

 

Sergi açılışında konuşma yapan Başkan Albayrak sanata ve sanatçıya verdikleri desteğin her zaman devam edeceğini söyleyerek Ayten Gürcün'ü eserlerinden dolayı kutladı. Kurdele kesimi sonrasında Gürcün, Başkan Albayrak'a eserler ile ilgili bilgiler verdi. Açılış sonrası Albayrak hatıra defterini imzaladı. Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde hafta içi 10:00- 16:00 saatleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergi, 28 Ekim 2016 Cuma günü saat 13:00'a kadar sürecek.

 

BU ESERLER ORTAYA ÇIKTI

 

Kendisinin ilk kişisel sergisinin olduğunu kaydeden Gürcün “ Beş yıldır verdiğimin emeğin sonucunda bu eserler ortaya çıktı. Bu konuda bana yardımcı olan destek olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlk kara kalem olarak başladığım eserlerime sulu ve yağlı boya ile devam ettim. Eğitimlerimi Süleymanpaşa Halk Eğitim merkezindeki hocalarımdan aldım. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10