Elektronik atıkları atmayın

Elektronik Atık Geri Dönüşümünü Destekleme Derneği tarafından Kapaklı Belediyesi'ne toplamış olduğu 478 kg elektronik atık için teşekkür belgesi verildi.

Kapaklı 27.10.2016 21:02:00 0
Elektronik atıkları atmayın

ÜÇ AYDA 478 KİLOGRAM TOPLANDI

 

Kapaklı Belediyesi, elektronik atıkların tehlikelerini aza indirmek ve kontrolsüz atıkları önlemek için elektronik atıkları diğer atıklardan ayrı topluyor. Nisan ayında Eski Belediye Meydanına konulan Elektronik Atık Toplama Kutusu’ndaki elektronik atıklar yetkili kurumlara teslim edilirken, üç ayda 478 kilogram elektronik atık toplandı.

 

“KURUMLARA TESLİM EDİLDİ”

 

Çevreye zarar veren, ama aynı zamanda ülke ekonomisi için değer taşıyan atık elektrikli ve elektronik eşyaların ekonomiye kazandırılması için eski belediye hizmet binasının arkasındaki meydana Nisan ayında 1 adet elektronik atık toplama kutusu koyan Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yönetmeliği Kapsamında (AEEE) Eski Belediye Meydanına konulan Elektronik Atık Toplama Kutusu’nu açarak toplanan atık elektronik eşyaları yetkili kurumlara teslim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Evlerinde elektronik atığı olan vatandaşlarımız için Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürülğü ekipleri verilen adreslere giderek elektronik atıkları alıyorlar. Toplanan tüm atıklar bu iş için ayrılmış yerlerde muhafaza edilerek sonrasında geri dönüşüm tesislerine gönderilecek. Bu duyarlılıktan ötürü vatandaşlara teşekkür  ediyorum “ dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10