Ordu bu defa bize vurdu

Muhalif çıkışları ve renkli kişiliği ile Çerkezköy kamuoyunda ve siyaset arenasında gündem yaratan Mustafa Ordu dünkü basın toplantısında bu defa gazetemizi eleştirdi. Süleyman Kozuva'nın Tr

Çerkezköy 27.10.2016 21:09:00 0
Ordu bu defa bize vurdu

AÇIKLAMADA BULUNDU

 

Dün bir cafede basın mensupları ile bir araya gelen Mustafa Ordu “ Geçen günlerde bahsettiğim gibi hukuken yurt dışına çıkamayacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanının bundan dolayı da ahlaken en azından soruşturmanın selameti için ÇTSO Başkanlık koltuğunu işgal ettiğini belirtmiş, yetkilileri göreve çağırmıştım. Ancak benim bu açıklamamdan sonra Çerkezköy’de bazı kemik yalayıcılar bana karşı cephe almış, karalama kampanyası başlatmıştı" dedi.

 

GAZETELER BASKI GÖRDÜ

 

Ordu “  Çerkezköy’de yıllardır yayın yapan iki yerel gazete benim açıklamamı yayınlamadılar. Saray’da bir gazete açıklamamı haber yaptıktan sonra iş adamları tarafından baskı gördü ve basılmış olan gazetesi imha edildi. Siz hukuken mallarına tedbir konulan, yurt dışına çıkış yasağı olan kişiyi kamufle etmekle neyi temsil ettiniz. Bu devleti yanıltmak, makamları yanıltmak değil midir? “ diye konuştu.

 

KENDİNİ AKLAMAYA ÇALIŞTI

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın kamuoyuna yalan söylediğini kaydeden Ordu “Benim basın açıklamamdan sonra kendisi de bir açıklama yaptı ve benim iddialarımı yalanladı. 4 bin üyeyi temsil eden kişi evet tedbir konuldu, yurt dışına çıkış yasağı konuldu, ben yasalar gereği istifa etmiyorum diyebilirdi.  Ancak bugün de ortaya çıktığı gibi benim söylediklerimin gerçek olmayan bir tarafı yok. Benim iddialarım yalansa ben en adi ve şerefsiz bir insanım ancak benim söylediklerim gerçekse, bana karşı kullandıkları ithamları kendilerine iade ediyorum" şeklinde konuştu.

 

“NEDEN YURTDIŞINA ÇIKAMADI”

 

Ordu, Trakya’da bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarının Almanya’nın Stuttgart kentine gerçekleştirilen fuara neden katılmadığını da Kozuva’ya sorarken, Süleyman Kozuva ile hiç bir derdinin olmadığını belirtti. Ordu “  Bu gezi programına çıkacak listede ÇTSO Başkanı Kozuva’nın da adı vardı. Uçak biletleri ve kalacağı otelin parası bile ödenmişti” dedi.

 

“AKLAMAYA ÇALIŞMASINLAR”

 

Ordu “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Süleyman Kozuva’yı ifade eden söylemlerini Çerkezköy’de ki iki gazete yaptıkları haberde bana hakaret eder gibi öve öve bitiremediler.

Kimse 4 bin tane üyesine yalan söyleyen bu adamı aklamaya çalışmasın” derken kimlerin kemik yalayıcısı olduğuna ise açıklık getirmedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10