Cumhuriyet için kamera karşısına geçtiler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayram'ında "Gençliğe Hitabe'nin" okunduğu özel bir klip çalışması gerçekleştiren Çerkezköy Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram?

Çerkezköy 27.10.2016 21:16:00 0
Cumhuriyet için kamera karşısına geçtiler

“CUMHURİYET ÖZGÜRLÜKTÜR”

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında ilkokul öğrencisinden futbolcusuna, temizlik çalışanından belediye personeline, berberden gazetecilere, sanayi ustasından simitçisine kadar herkes kamera karşısına geçerek  “Cumhuriyet Özgürlüktür”, “Cumhuriyet eşitliktir”, “ Cumhuriyet Emektir”, “ Cumhuriyet çalışmaktır”, “Cumhuriyet gelecektir”, “Cumhuriyet Laikliktir”, “Cumhuriyet Bağımsızlıktır”, “Cumhuriyet İlerlemektir”, “Cumhuriyet umuttur”, “Cumhuriyet dayanışmadır”, “ Cumhuriyet üretmektir”, “Cumhuriyet Mustafa Kemal Atatürk”tür diyerek Cumhuriyet ile ilgili duygularını dile getirdiler.  

 

 BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

 

1 dakika 18 saniyelik özel video da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da “ Cumhuriyet mücadeledir. Cumhuriyet kayıtsız şartsız millet egemenlidir. Cumhuriyetimiz değerlidir, yaşasın Cumhuriyet” diyerek Türkiye Cumhuriyetinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Çerkezköy Belediyesinin facebook hesabına konulduktan sonra saatler içinde binlerce kez görüntülenen klibi izleyen ve duygulanan vatandaşlar,emeği geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10