Heyet Almanya'dan döndü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının koordinatörlüğünde 25-28 Ekim tarihlerinde Almanya'nın Stuttgart şehrinde düzenlenen olan GlobalConnect fuarına katılan Çerkezköy, Çorlu, Edirne ve Kırklarel

Çerkezköy 28.10.2016 19:04:00 0
Heyet Almanya

HEYETE SEÇKİN BAŞKANLIK ETTİ

 

Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odalarının katılımı ile Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilen Global Connect Fuarı’na katılan heyette Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Sifil, Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Çerkezköy TSO Meclis Üyesi Özcan Doğukaya ve Oda Genel Sekteri Hakan Gel, Çerkezköy TSO Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Muharrem Yamaç, Çerkezköy TSO Uluslararası ilişkiler ve KOSGEB Uzmanı Yasemin Aslım Gündüz ile Kırklareli, Edirne ve Çorlu’dan oda üyeleri katıldı.

 

İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPTILAR

 

Almanya’da Stuttgart’ta ilk gün T.C. Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı ve T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Çolakoğlu’nun konuğu olan heyet ilk gün akşam Stutgart Konsolosluğu’nun verdiği yemeğe katıldı. İkinci gün Başkonsolos ve Ticaret Ateşesi ile birlikte “Doing Business in Germany” seminerine katılan heyet; Baden-Württemberg Eyalet Parlamentosu Meclis Salonu’nu gezerken, ardından ise GlobalConnect fuarına katıldı. Fuarı gezen Trakya’lı iş adamları fuarın arından Alman işadamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirdiler.

 

FUARI GEZDİLER

 

Öğlen saatlerinde Almanya Stutgart’a inen heyet T.C. Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı ve T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşemiz Mehmet Ali Çolakoğlu ziyaret ederek günün anısına plaket takdim etti. Heyet akşam saatlerinde ise Stutgart konsolosluğunun verdiği yemekte buluştu.Son gün 09.00-15.00 saatleri arasında Stuttgart’ta bulunan fabrikaları gezen heyet akşam saatlerinde de Türkiye’ye dönüş yaptı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10