Saray Belediyespor'dan Kapaklıspor'a çelme

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de üçüncü hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Kapaklıspor deplasmanda Saray Belediyespor ile puanları paylaştı.

31.10.2016 19:15:00 0
Saray Belediyespor

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip yarı alanda etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise ilerleyen bölümlerde toparlanarak orta alandan hızlı toplarla Kapaklıspor kalesinde gol aradı. Karşılaşmanın 32.dakikasında hızlı çıkan Kapaklıspor’da topla buluşan İbrahim Kanbir yerden düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SARAY BELEDİYESPOR BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Kapaklıspor ikinci devre de kontrollü mücadelesini sürdürdü. Ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise ikinci devrenin ortalarına doğru taraftarının desteği ile beraberlik golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Saray Belediyespor 68’inci dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Emre düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

 

İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

 

Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. Her iki takımda galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Kalan sürede her iki ekipte beraberliği değiştirecek golü bulamayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Kapaklıspor puanını 7 yaparak ikinci sıraya gerilerken, Saray Belediyespor ise ligdeki ilk puanını alarak 11’inci sırada yükseldi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10