Köprülü: Gururluyuz ve onurluyuz

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Sayın Emre Köprülü'nün 1 Kasım Çorlu ve Saray; 2 Kasım Muratlı ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü kutladÄ

Tekirdağ 31.10.2016 19:18:00 0
Köprülü: Gururluyuz ve onurluyuz

“KARŞI KOYMAYA DEVAM EDECEKTİR”

 

Köprülü “ 1 Kasım Çorlu ve Saray ilçelerimizin, 2 Kasım ise Muratlı ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümleri kutlu olsun.  Bugün 94 yıl önce bu ilçelerimizin emperyalizme karşı verdiği mücadelenin sonunda kazandığı şerefli ve onurlu zaferi kutluyoruz. O gün aziz şehitlerimizin hayatlarını feda ederek düşmandan geri aldıkları bu toprakların mirasçıları olarak gururluyuz, onurluyuz.   94 yıl önce 1 Kasım’da Çorlu ve Saray ilçelerimiz ve 2 Kasım günü Muratlı ilçemiz kadını ve erkeği ile verdiği kurtuluş mücadelesinde nasıl örnek olmuş ise, bugün de Cumhuriyetimize, varlığımıza; bize Rumeli ve Anadolu topraklarını çok gören emperyalizme ve onun terör örgütü maşalarına karşı aynı ruh ve dirençle karşı koymaya devam edecektir” dedi.

 

GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çorlu, Saray ve Muratlı ilçelerinin aydınlığın, çağdaşlığın ve bağımsızlığın, dün olduğu gibi bugün de sembol ilçeleri olduğunu kaydeden Köprülü “Her şart altında Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı ışığın izinde Cumhuriyetimizin kurucu felsefesini ve değerlerini koruyacak ve yaşatacaktır.  Bu duygularla; Çorlu, Saray ve Muratlı ilçelerimizin 94. Kurtuluş yıldönümlerini kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatan topraklarını canları pahasına müdafaa eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Tekirdağ’lı tüm hemşerilerime saygılar sunuyorum” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10