Fevzipaşaspor kendine geldi (3-2)

Bir önceki hafta Ergenegücü Ulaşspor karşısında aldığı mağlubiyet ile ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Fevzipaşaspor deplasmanda Vakıflar Güvenspor'u geçmesini bildi.

1.11.2016 19:59:00 0
Fevzipaşaspor kendine geldi (3-2)

FURKAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 17.30’da başladı. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz Fevzipaşaspor 27’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelen ortada yaşanan karambol sonrası topla buluşan Furkan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Fevzipaşaspor’u karşılaşmada öne geçirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında defansın arkasına iyi sarkan Vakıflar Güvenspor’dan Ahmet ceza sahası içersinde düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Ahmet penaltıyı gole çevirerek skoru 1-1 yaptı.

 

ARKA ARKAYA İKİ GOL BULDU

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de temsilcimiz etkili hücumlarını sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Fevzipaşaspor’da topla buluşan Numan yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını bir kez daha öne geçirdi. Rakibi karşısında öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. 63’üncüdakikada Numan defansın arkasına sarkarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahasında Numan’ın düşürülmesi ile hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Tolga penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1 yaptı.

 

PUANINI 15 YAPTI

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında ev sahibi ekip Ahmet ile bir gol bularak umutlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile altıncı maçında beşinci galibiyetini alarak bir puan önünde bulunan  lider Çerkezköy Doğanspor’u takibini sürdürdü.

 

“MUTLUYUZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Fikret Kıyak “ Geçtiğimiz hafta evimizde şansız bir mağlubiyet alarak ligdeki ilk puan kaybımızı yaşadık. Bu hafta ise ligin tehlikeli takımlarından Vakıflar Güvenspor’a konuk olduk. Rakibimiz karşısında maça iyi başladık ve bu üstünlüğümüzü maçın sonuna kadar sürdürdük. Bugün üstün bir futbol ortaya koyan futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki karşılaşmaları da kazanıp şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10