Çerkezköy Doğanspor'dan yarım düzine gol

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda deplasmanda Sağlık Mahallesispor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun

1.11.2016 20:00:00 0
Çerkezköy Doğanspor

FARKLI GALİP AYRILDI

 

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 6-3 galip ayrılmasını bildi. Çerkezköy Doğanspor’u galibiyete taşıyan golleri Oğuzhan Çabuklar(4), Sinan ve Ahmet kaydetti. Ev sahibi ekip Sağlık Mahallesispor Çağdaş,.Cenk ve Dursun ile gol bulurken, bu goller puan için yeterli olmadı.Karşılaşmadan farklı galibiyet çıkartan konuk ekip puanını 16 yaparak liderliğini sürdürdü. Müsabakada Çerkezköy Doğanspor oyuncusu Doğan kuş rakibinin sert girmesiyle birlikte omzundan sakatlandı.Sakatlanan oyuncuya ilk müdahale Sahadaki sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

 

GALİBİYET SERİLERİNİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

 

Müsabaka sonunda Çerkezköy Doğanspor Kulübü Asbaşkanı Sabri Asbaş başta olmak üzere kulüp yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla birlikte teknik heyet ve sporcular sevinç yumağı oluşturdu. Asbaşkan Sabri Asbaş, tüm sporcu ve teknik heyeti tebrik ederek bu galibiyet serisinin devam etmesini istedi. Asbaş, “Şampiyonluğa oynayan ekibimizin beraberlik dahi olsa puan kaybetmeye tahammülü yok.Çünkü bizi yakinen takip eden rakiplerimizle aramızda bir iki puan farkı var bu nedenle onlarla aramızdaki puan farkını açmamız gerekiyor.Aldığımız bu galibiyet geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanı azda olsa telefi ettirdi.Liderlik koltuğunu kaptırmadan şampiyonluğu kazanmamış ise Çerkezköy Doğanspor’umuzun tarihine altın harflerle yazılmasına vesile olacaktır. Bu nedenle her maçımıza final maçı gibi kazanmak için çıkarak mücadele etmek zorundayız. Alınan bu galibiyet için tüm sporcu kardeşlerime ve teknik heyetimize teşekkür ediyor,bundan böyle galibiyet serilerimizin sürmesini istiyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10