Süper Ligde liderlik koltuğuna 1461 Karadenizspor oturdu

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 3 hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor deplasmanda Saray Belediyespor'a puan kaybederken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise depla

2.11.2016 19:00:00 0
Süper Ligde liderlik koltuğuna 1461 Karadenizspor oturdu

BİR PUAN İLE AYRILDI

 

Haftaya altı puanla ikinci sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda aynı puanla üçüncü sırada bulanan Çorlu Kültürspor’a konuk oldu.  Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren temsilcimiz ilk dakikalarda Deniz ile yakaladığı pozisyonda direkleri geçemedi. Ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor ise özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarda gol aramaya çalıştı.İlk devrenin kalan dakikalarından da gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi.  Karşılaşmanın ikinci devresinde de galibiyet için ataklar geliştiren temsilcimiz Hakan ve Deniz ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında ev sahibi ekipte Ogün karşılaşmanın hakemi tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren 1911 Çerkezköyspor 72’inci dakikada Hakan Tice’nin ayağından golü bulurken, karşılaşmanın hakemi golü ofsayt olarak iptal etti. Rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda bir türlü sonuca gidemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz tamamlandı. Bu beraberliğin ardından her iki takımda puanlarını 7 yaptılar.

 

KAPAKLISPOR PUAN KAYBETTİ

 

Haftaya averajla lider giren Kapaklıspor ise Saray Belediyespor deplasmanında hiç beklemediği bir beraberlik aldı.  Karşılaşmanın 32.dakikasında hızlı çıkan Kapaklıspor’da topla buluşan İbrahim Kanbir yerden düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Ev sahibi ekip Saray Belediyespor ise ikinci devrenin ortalarına doğru taraftarının desteği ile beraberlik golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Saray Belediyespor 68’inci dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Emre düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi. Her iki takımda galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Kalan sürede her iki ekipte beraberliği değiştirecek golü bulamayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Kapaklıspor puanını 7 yaparak ikinci sıraya gerilerken, Saray Belediyespor ise ligdeki ilk puanını alarak 11’inci sırada yükseldi.

 

YENİ LİDER 1461 KARADENİZSPOR OLDU

 

Süper Amatör Ligde mücadele eden 1461 Karadenizspor rakiplerinin puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapatarak liderliğe yükseldi. Deplasmanda Aşağısevindikspor’a konuk olan 1461 Karadenizspor 35’inci dakikada Harun Korkmaz’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Ev sahibi ekipte Onur Varol ilk devrenin son dakikalarında kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmazken, ikinci devreye iyi başlayan 1461 Karadenizspor 51’inci dakikada Burak Alagöz’ün golü ile farkı ikiye çıkardı. Golden iki dakika sonra 1461 Karadenizspor’da Erhan Ak kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında Canberk sahneye çıkarak takımının üçüncü golünü kaydetti.  Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan konuk ekip 1461 Karadenizspor’da Burak kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü attı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada ev sahibi ekipten Alican, konuk takımdan da Şahin kırmızı kart gördü. Her iki takımında kalan dakikaları 9 kişi oynadığı karşılaşmada 87.dakikada Burak hatrick yaparak skoru 5-0 yaptı. Ev sahibi ekipte sahneye çıkan Ercan takımının şeref sayısını attı. Aşağı Sevindikspor deplasmanından 5-1’lik galibiyet çıkartan konuk ekip 1461 Karadenizspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada aldığı galibiyet ile liderlik koltuğuna oturdu.

 

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 3.hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’un konuğu Muratlı Belediyespor oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip bulduğu gollerle karşılaşmada 2-0  öne geçti. Golden sonra arka arkaya çıkan iki kırmızı kartla Muratlı Belediyespor sahada dokuz kişi kaldı. İlk devrenin sonlarına doğru konuk ekip Muratlı Belediyespor bulduğu golle farkı bire indirdi. İkinci devreye iyi başlayan konuk ekip penaltıdan bulduğu golle skoru eşitledi. İlerleyen bölümlere doğru Ergene Belediyespor bulduğu golle tekrar öne geçti. Karşılaşmanın hakemi iki takımdan birer oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Zaman zaman oyunun sertleştiği dakikalarda Ergene Belediyespor’dan iki oyuncu daha kırmızı kart gördü. Muratlı Belediyespor’un yedi, Ergene Belediyespor’un 8 kişi devam ettiği karşılaşmada son dakikalarda konuk ekip bulduğu golle skoru tekrar eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ergene Belediyespor bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Ergene Belediyespor bu galibiyet ile ilk üç puanını alırken, Muratlı Belediyespor ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYET İLE TANIŞTI

 

Ligde ilk iki haftaya kötü başlayan Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde altı puanla dördüncü sırada yer alan Marmara Ereğlisispor’u konuk etti. İki takımında galibiyet için mücadele ettiği karşılaşmada taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

SİTESPOR PUANLA TANIŞTI

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyük Çınarlıspor evinde Sitespor’u konuk etti. Her iki takımında galibiyet mücadelesi verdiği karşılaşma kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Sitespor ligdeki ilk puanını elde ederken, Büyük Çınarlıspor ise bu beraberlik ile puanını 2 yaptı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Şarköyspor ile Hayrabolu Belediyespor Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde yaşanan olaylar nedeniyle karşılaşmanın hakemi maçı tatil ederken, karşılaşma ile ilgili kararı federasyon önümüzdeki günlerde verecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10