Desteklerimiz devam edecek

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın destekleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Yaşam Evinde gönüllü olarak çalışan Hülya Metin için bir oda düzenlendi. Çerkezköy Kaymakamı Me

Çerkezköy 2.11.2016 19:08:00 0
Desteklerimiz devam edecek

“SİZLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Bizler sizin yaşamınızı kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Sizleri sosyal hayatın her alanında görmek istiyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi çatısı altında bir araya gelerek birbirinize destek oluyor ve çok güzel çalışmalar imza atıyorsunuz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Kaymakamlık olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kendisine oda düzenlediği için Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Yaşam Evi Üyesi Hülya Metin “ Sayın Kaymakamımız her zaman bizim yanımızda. Bizi hiç yalnız bırakmıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10