Çerkezköy'de park sorunu büyüyor

Çerkezköy'de özellikle şehir merkezinde park sorunu had safhaya ulaşırken, gelişigüzel park edilen araçlar trafiğin felç olmasına neden oluyor.

Çerkezköy 3.11.2016 19:05:00 0
Çerkezköy

İŞKENCE HALİNE GELİYOR

 

Çerkezköy ilçe merkezinde yaşanan düzensiz park sorunu gün geçtikçe büyüyor. Araçların düzensiz bir şekilde ve yan yana park edilmesi trafiğin akışını olumsuz etkiliyor. Yol kenarlarına ikili hatta bazen üçlü şekilde park edilen araçlar yüzünden trafik durma noktasına geliyor. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk ve Öztrak Caddesinde araç yoğunluğu nedeniyle yaşanan otopark sıkıntısına sürücülerin duyarsızlığı da eklenince Çerkezköy’de trafik işkence haline geliyor.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

 

Çerkezköy’de şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan mavi minibüsler ile öğrenci taşımacılığı yapan kooperatif şoförleri vatandaşların caddelere gelişi güzel parklarına birde çift sıra parkların eklendiğini kaydederek “ Bizler için ayrılan yerlere diğer araçlar park ettiği için yolcularımızı indiremiyoruz. Cadde ortasında da indirdiğimiz zaman sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu caddelerinde yoğun trafik sıkışıklığı oluyor. Bu duruma bir an önce yetkililerin çözümlemesini bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10